2777
2789
عنوان

اونایی ک دنبال دعا و چله هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 19 پست
نه عزیزم جسارت نشه،آخه خب خیلی ها هستن الکی از آدم‌پول میگیرن فقط.بعد جالبه همه بهم میگفتن واسه تو و ...

اره ی کاربری صب واسش سرکتاب باز کردن گف طلسم دارم گفتم نداری چرا ب دروغ بگم داری فالشو گفتم  خودش با رضایت کامل پول داد  خانوم بعضیا واس پول هر دروغی میبافن من بچه دارم راضی نمیشم پولی ک با نارضایتی میدن بیارم تو زندگیم

۹۹/۹/۹  💖💖
اره ی کاربری صب واسش سرکتاب باز کردن گف طلسم دارم گفتم نداری چرا ب دروغ بگم داری فالشو گفتم  خو ...

ای جانم خدا بچه‌تونو واستون حفظ کنه🤍قصدم جسارت به شما نبود اگر ناراحتتون کردم حلال کنید 

منظورم اون عده بود که فقط پول میگیرن و اصلا اینکاره هم نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم خدا بچه‌تونو واستون حفظ کنه🤍قصدم جسارت به شما نبود اگر ناراحتتون کردم حلال کنید  منظو ...

قربونت عزیزم میدونم همه جور ادم پیدا میشه ادم دیگه نمتونه اعتماد کنه  کسی اگ فال یا دعا رزق و روزی گشایش کار سرکتاب خواست بگو درخدمتم اینم ایدیمShamim870

۹۹/۹/۹  💖💖
خیر من فال میگیرم و دعا طلسم انجام میدم اصلا اینکارو نمیکنم همرو بای  چوب نزنین از،صب چن تا کار ...

من طلسم نمیخوام میترسم

مبگن بعدش نتیجه عکس مبشه

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
قربونت عزیزم میدونم همه جور ادم پیدا میشه ادم دیگه نمتونه اعتماد کنه  کسی اگ فال یا دعا رزق و ر ...

تفاوت فال و سرکتاب چیه؟؟جیا توش مشخص میشه؟؟

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞