2777
2789
عنوان

داگ 🐩

261 بازدید | 17 پست

خونه اپارتمانی با وجود دوتا  بچه۵ تا ۱۲ساله .

که مدام بهانه میگیرن و سگ میخوان و کوتاه هم نمیان.

بنظرتون سگ بخرن تو اون محیط کار درستیه، حیوون اذیت نمیشه؟

شرایط و هزینه رسیدگی به سگ زیاده؟

آب و هوای شهرشون اکثرا گرم هست.

و سگ چثه خیلی کوچیک هم نمیخوان.

لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید که چه نژادی خوبه بگید.

ممنون

با آرزوی سلامتی همه جاندارن🤲🤲
عزیزم شاید همسایه ها راضی نباشن  بالاخره سگ رو که همیشه نمیشه تو خونه نگه داشت

به همسايه ها ربطي داره؟

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه حیاط دارن میشه اما نگهداری سگ کار بچه ها نیست باید پدر و مادرش نگهداری کنن و فکر هزینه هاش هم باشن واکسن داره غذا داره کلی هم وسیله میخواد باید وقت اینم داشته باشن که هرروز ببرنش بیرون بگرده

اگه حیاط دارن میشه اما نگهداری سگ کار بچه ها نیست باید پدر و مادرش نگهداری کنن و فکر هزینه هاش هم با ...

بيرون وفتن بستگي به نوع و نژاد سگ هم داره

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         

نه گناه داره حیوون پرنده بگیر براشون مثه عروس هلندی یا مینا ک حرفم میزنه پسر داییایه منم حیوون میارن بعد دلشونو میزنه میمونه رو دستشون حالا یکیو پیدا کن نگهش داره مثه بچه خرج غذا و دکترو دارو داره  پیاده روی میخاد هرروز اگ نمیتونی نیار توروخدا 

گناه داره حیوون اذیتش نکنید بخاطره ۲ تا بچه ب خدا جاشون تو دوتا اتاق کوچیک نیست

درسته چون دوست و همسایه ها دارن اینا بیشتر از یکساله بهانه میگیرن

با آرزوی سلامتی همه جاندارن🤲🤲
خود همسایه ها دارن و اینا دیدن

من ميگم بگير 

من خودم از ٤سالگي پدرم برام سگ گرفت الان واقعا مسئوليت پذير هستم، البته نبايد توقع داشته باشي بچه ١٢ ساله از پس كاراش بر بياد ، شما و همسرتون هم بايد كمك كنيد ،

اگر سگ كوچيك بگيري اصلا نيازي نيست هر روز ببريش گردش 

من شيتزو رو پيشنهاد ميكنم ، 

چه نژادی خوبه

شيتزو 

پامرين 

مالتيز 

شيتزو ترير