2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دستور کمپوت سیب موخوام... با اجازه اسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

آخ همین الان ی جک خوندم راجع بهش🤣

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
تعریف کن🤣🤣من قفلم رو اقدس الویه

هیچی خیلی بیمزه بود از بیمزگیش خندم گزفت ی روز یه دختره میخاسته کیک خیس درست کنه بعد پختنش میگیرتش زیر شیرآب خیس شه مییبینه کیکه خراب سده🤣دیدی چقد بیمزه بود

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
لطفا دستورش میگی؟

اول سه تا تخم مرغ رو با یه مقدار خیلی کم وانیل و یه لیوان شکر با همزن میزنم حدود ۵ دیقه ، بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه میکنم و فقط در حد مخلوط شدن یکی دو بار با همزن میزنم بعدشم یه لیوان شیر یا اب اضافه میکنم و بازم در حد ۳۰ ثانیه با همزن مخلوط میکنم وقتی خوب مخلوط شد میزارم کنار ، دو تا لیوان ارد و یه قاشق چایخوری و نصفی بکینگ پودر و ۳ الی ۴ تا قاشق غذا خوری پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنم و دوبار الک میکنم همشو با هم بعد کم کم به ترکیب قبلی اضافه میکنم و با دور کند همزن مخلوط میکنم در نهایت هم که کف قابلمه کاغذ روغنی میندازم و دیواره هاشو با روغن چرب میکنم و مایه کیک رو میریزم توش و شعله گازو خیلی کم میکنم و دم کنی میزارم نیم ساعته پخته میشه 

برای سس روش هم دو تا قاشق پودر کاکائو و نصف لیوان شکر و یه لیوان اب رو مخلوط میکنم و میزارم رو گاز بجوشه و غلیظ بشه بعدشم میزارم سرد بشه و وقتی کیک پخت و هنوز گرم بود میریزم روش ، واقعا عالی میشه 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉

فقط حتما حواست باشه وقتی مایع کیک رو ریخای توی قابلمه و دم کنی گذاشتی حتما شعله ی گاز خیلی کم باشه و بیست دیقه اول اصلا در قابلمه رو برندار که پف کیکت نخوابه 

و اینکه وقتی میخوای سس رو بریزی روی کیک ، یکیش حتما باید گرم باشه 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉

کیک  سیب و هویج و دارچین.

هم داخل فر .

هم روی گاز  در ماهیتابه رژیمی

مواد لازم :

آرد   یک لیوان و دو قاشق  سوپخوری

شکر  دو سوم لیوان

تخم مرغ  دو عدد

روغن نصف لیوان

پکینگ پودر  دو قاشق چای خوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

هویج رنده شده و آب گرفته شده  یک لیوان

دارچین  یه قاشق غذاخوری پر.

سیب  مقدار دلخواه

دو قاشق غذا خوری آب جوش

ابتدا  تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم. تا کرم رنگ شود

بعد روغن و آب جوش رو اضافه کرده   هم زده. به ترتیب ارد و پکینگ پودر الک شده را اضافه میکنیم. در آخر  هویج و دارچین.

در قالب مورد دلخواد میریزیم  و سیبها رو روی آن میچینیم.

هویج باید خشک باشه  در غیر این صورت  کیک خمیر میشه.

دمای 180 درجه فر  30 الی  40  دقیقه .

روی گاز هم.  داخل   ماهیتابه  رژیمی  کاغذ روغنی  انداخته . و مواد رو ریخته . با شعله پخش کن  میذاریم   بپزه.

نوش جان.