2777
2789
عنوان

کسی تازگیا آیودی گذاشته؟

39 بازدید | 6 پست

سلام

با قوانین جدیدی که در مورد زیاد شدن جمعیت گذاشتن کسی جدیدا آیودی گذاشته؟

پسرم یکسالشه، دودلم آیودی بزارم یا قرص استفاده کنم.

از طرفی بخاطر کرونا نمیتونم دکتر برم و ازین بابت برای آیودی دودلم

تجربه استفاده از قرص رو هم ندارم تا حالا قرص جلوگیری نخوردم

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

آی یودی خیلی خوبه خیلی راحتی من همون سه چهارماه اول لکه بینی داشتم اذیت شدم مریضیمم دردام نسبت به قبل بیشتر شده موعدش که میرسه یک هفته لک میبینم ودوروز اول درد دارم درکل راضی ام ازقرص بهتره قرصا عصبیم کرده بود چاقمم کرده بود 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤
آی یودی خیلی خوبه خیلی راحتی من همون سه چهارماه اول لکه بینی داشتم اذیت شدم مریضیمم دردام نسبت به قب ...

تاپیک های قبلی در مورد آیودی رو خوندم نوشته بودن که مارک های خاصی هست که بهتره

شما مارک خاصی گذاشتید؟

دکتر خصوصی رفتید یا بهداشت؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما 

کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟

خصوصی رفتم عزیز مارک خودش گف خوب میذارم برات یادم نیست چ مارکی بود 

مننون عزیزم