2777
2789
عنوان

میخوام الان به شوهرم بگم فردا بریم طلاق توافقی بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 45 پست
اره متن پیام ها میدن البته هزینه شم باید بدی به اندازه تعداد صفحه هایی که چاپ میکنه ازت هزینه میگیره ...

اشکال نداره فقط این عوضی که ادعای مذهبی بودن می‌کنه روش کم شه دیگه هیچی نمیخوام

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دختره ک دوسته داداششه دیگه نمیاد با این که

آخه وقتی دعوامون میشه پشت اون دختره در میاد میگه اگه زنگ بزنی ب مامانش ب همون زنگ زدن برو خونه آقات .یا وقتی ک رفته طلا خریده با اون بوده.یاشوهرمن ک تقریبا هرشب رابطه میخواد می ره خونه مامانش رابطه نمیخواد تازه کلی هم ب خودش نمیرسه هروقت میخواد بچه اونجا یا هزارتایی دیگه مثلا من یه عطر داشتم استفاده نکرده بودم میخواست ببره برای اون من نزاشتم

آخه وقتی دعوامون میشه پشت اون دختره در میاد میگه اگه زنگ بزنی ب مامانش ب همون زنگ زدن برو خونه آقات ...

شاید تو حساسش کردی ب دختره 

مثلا حتی اگه بینشون چیزی نباشه باز جو گیر میشه پیشت 

خب اگه کاری نکرده شما زنگ بزنی ب دختره زشته براش شاید برا همین میگه نزن

چی بگم .زیربارنمیره میگه چیزی نیست.میگه صیغه داداشم این حرفارونزن

یا مشترک هردوشونه یا اصلا صیغه خودشه

در هر حال 

جدا شو چون این چیزایی که گفتی نشون میده که باهاشه

میتونی یه شب یهو بری اونجا بی خبر یکی دیگه هم ببری که اون درو بزنه درو که باز کردن خودت فورا بری تو

یا مشترک هردوشونه یا اصلا صیغه خودشه در هر حال  جدا شو چون این چیزایی که گفتی نشون میده که با ...

من باخانواده شوهرم قطع رابطه ام.یک سال ونیم اونجا نرفتم.ولی قبلا یهو میرفتم پشت در واحد قشنگ صدای دختره میومد ک نکن ...وای  ...و صدای خنده 

من رفتم تو برادر شوهرم ودختره تو اتاق بودن ولی شوهرم ایستاده تو پذیرایی انگار از اتاق اومده بود بیرون