2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا توانایی مشاوره رفتن نداری؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
😁خب مبدونم چجوری درمان کنم خودمو 

ایشالا که افسردگی نیست... اگرم هست ایشالا زودتر خوب بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
چرا توانایی مشاوره رفتن نداری؟

تو این شرایط کرونا نمیتوتم تنها بیرون از خونه برم همسرمم نمیخوام بفهمه ک میرم کلا مدتهاست خونه نشینم شاید علت افسردگیمم همینه

اقا یه تاپیک افسردگی بود خودم هنو کامل نخوندم میخوای بفرستم شاید ب دردت خورد ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بفرست برای من لطفا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?postId=159061398

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
تو این شرایط کرونا نمیتوتم تنها بیرون از خونه برم همسرمم نمیخوام بفهمه ک میرم کلا مدتهاست خونه نشینم ...

برو کلا ی جلسش بیشتر از یک ساعت و نیم نمیشه دلیلی نداره همسرت بدونه بهش بگو میرم پیاده روی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
برو کلا ی جلسش بیشتر از یک ساعت و نیم نمیشه دلیلی نداره همسرت بدونه بهش بگو میرم پیاده روی

اخه من هیچوقت تا حالا تنها بیرون نرفتم جاییم ک زندگی میکنم از شهر دوره میدونی اصلا بدون اون نمیتونم برم نمیدونم چجور توضیح بدم 

اخه من هیچوقت تا حالا تنها بیرون نرفتم جاییم ک زندگی میکنم از شهر دوره میدونی اصلا بدون اون نمیتونم ...

آژانس بگیر

صد درصد افسرده ای 

اخه ادم نمیتونه مدت زیادی از خونه بیرون نره