2777
2789
عنوان

وای چه خواب ترسناکی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست

انشالله که خیر باشع

به خوابتون فکر نکنید همه ما گاها خوابهای وحشتناکی میبینیم

منم یبار یه خواب وحشتناک دیدم تا دو سه روز همش می ترسیدم اون اتفاق توی خوابم تعبیر شه😱😱😱

#با خدا باش_ پادشاهی کن# 😍😍

من تازه زايمان كرده بودم تنها توي خونه خوابيده بودم ظهرم بودم يك دفعه ايي خواب ديدم دم غروبه هوا تاريكه منم توي بيابون تنهام دورم پراز ادماي سياه پوش هستن بعد خيلي وحشتناك بود بيدار شدم نميتونستم تكون بخورم نه حرف بزنم نه پلك بزنم به هر زوري بود گفتم بسم الله الرحمن الرحيم تا تونستم تكون بخورم

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابوالفضل

سوره ناس رو قبل خواب بخون آیه آخرش ( من الشر جن و انس) رو مخصوصا با تاکید بخون من امتحان کردم خیلی تاثیر داشت

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
انشالله که خیر باشع به خوابتون فکر نکنید همه ما گاها خوابهای وحشتناکی میبینیم منم یبار یه خواب وحش ...

اره یه سری ازخوابا تا چندروزتوفکرادمه

خدایاشکرت تاهمیشه خودت کمکمون کن
بختک که طاق بازیخواب میفته روت

ن میگن ب پهلو هم باشی میفته

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

يه بارم چند سال پيش ماه رمضان بود سحر بيدار شده بوديم بعد از اينكه سحري خورديم و نماز خونديم چراغا رو خواموش كردم برم بخوابم همين جور همه جا تاريك بود رفتم توي اتاق يك دفعه ايي يه ادم سياه ديدم جلوم وايساده فقط مردم 

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻
من تازه زايمان كرده بودم تنها توي خونه خوابيده بودم ظهرم بودم يك دفعه ايي خواب ديدم دم غروبه هوا تار ...

وای عزیزم .منم تازه زایمان کرده بودم تواتاق خواب بودم تنها مامانم اینا اونطرف بودم همینجوری شدم انکاریکی نمیذاشت تکون بخورم بخوردادزدم همه اومدن تواتاق مامانم همه رودعوا کردگفت مگه نگفتم نبایدزن که تازه زایمان کرده تنهابمونه

يه بارم چند سال پيش ماه رمضان بود سحر بيدار شده بوديم بعد از اينكه سحري خورديم و نماز خونديم چراغا ر ...

منکه سکته میکردم

اره یه سری ازخوابا تا چندروزتوفکرادمه

من یبار خواب دیدم همه خانواده مون کشته شدن توی یه فاجعه وحشتناک

بعدش دو سه روزی سعی کردم بیشتر باهاشون باشم یه وقت خوابم تعبیر نشه

خیلی ترسیده بودم

#با خدا باش_ پادشاهی کن# 😍😍
من یبار خواب دیدم همه خانواده مون کشته شدن توی یه فاجعه وحشتناک بعدش دو سه روزی سعی کردم بیشتر باها ...

انشالله همیشه تنشون سالمه باشه