2777
2789

میخوام برنج و مرغ قاطی درست کنم مثل استنابولی کی بلده خوب

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بلد نیستم میشه بگی

مرغو بزار بپزه بعد ریش ریش کن.با پیاز و ادویه و زرشک تفت بده.برنج آبکش کن بریز لایه برنج بزار دم بکشه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

مرغ رو.تکه تکه میکتم با پیاز و زردچوبه و ادویه میذارم بپزه ابش کم.بمونه بعد برنجو.میریزم روش با نمک یه بند انگشت روش آب باشه...سنجاق جوش شد دم.کنی میبندم...خوشمزه میشه ولی بخاطر اب مرغ کمی چسپناک و شفته میشه...

مرغ میپزه بعد ریش ریش میکنم.هویج تفت میدم با فلفل دلمه ایی.تفت که خورد مرغم قاطیش میکنم ادویه میزنم.بعد نخود فرنگی هم اضافه میکنم.برنجمو آبکش میکنم میذارم لای برنج .زعفرانم میریزم روش .عاااااالی میشه.بهش میگن یونانی پلو 

مرغ میپزه بعد ریش ریش میکنم.هویج تفت میدم با فلفل دلمه ایی.تفت که خورد مرغم قاطیش میکنم ادویه میزنم. ...

ممنونم

من پیازو ریز میکنم وتفت مبدم بعد مرغو میریزم واب تا وقتی مرغ خوب بپزه وابش تموم بشه یکمم سرخ بشه بعد ...

مرسی گلی

مرغ رو.تکه تکه میکتم با پیاز و زردچوبه و ادویه میذارم بپزه ابش کم.بمونه بعد برنجو.میریزم روش با نمک ...

مرسی عشقی

میشه لطفا سوال منو جواب بدین

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤