الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدهیامونو میدیم ۱۰ میلیونم میزاریم فقط میریم بیرون و خوش میگذرونیم چون خیلی راه ها بلدیم واسه خوش گذرونی
میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩🏫دختر ترکم❤همان ک به خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
میریم رامسر یه هتل داره بالای کوه همونجا که تله کابین هست شیک ترین اتاقش و میگیریم و از باهم بودن مون لذت میبریم 🤗 با ۱۰ میلیونم اوکیه ولی واقعا بحث پولش نیست بحث اینه شرایطش باشه☹☹☹
میرم یه روستای دور افتاده براشون چیزهایی خیلی خوبی میخرم 😍😍😍😍😍 یا به کسایی که پول عملشون رو میخوان میدم😊😊💞💞😍😍😍 خیلی حس خوبی داره😊🙃 امیدوارم اون روز بیاد🙃🙃😊💞🌸🎵