2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین

742 بازدید | 111 پست

سلام کی نی نی تون بسلامتی به دنیا میاد؟ من فعلا 36 هفتمه لحظه شماری میکنم به دنیا بیاد از یه طرفم استرس دارم شدید واسه سالم بودنش نمیدونم چرا همش فکرای الکی میکنم تورو خدا واسم دنیا کنید بچم سالم بدنیا بیاد، ممنونم از همتون

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

واستون صلوات فرستادم انشالله ک سالم بغلش بگیرین واسه منم دعا کنید سه روز دیگه موعدمه بی بی چکم مثبت بشه😘❤️🌹

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا استرس داری،تا الان همه آزمایشا وسونو هارو دادی خیالت ازسلامتش راحته،،،طبیعی میاری یا سزارین؟

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

منم هفته ۳۶ هستم.

ان شاءالله نینی هر دومون سالم دنیا بیاد.

سز هستی یا طبیعی؟

من ۳۲ هفته نی نی بریچ بود ۳۶ هفته و ۲ روز باز میرم سونو اگر بریج باشه سز میشم.

میگم من ماه ۹ همش گشنمه طبیعیه؟ شما اینجور نیستی؟

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
واستون صلوات فرستادم انشالله ک سالم بغلش بگیرین واسه منم دعا کنید سه روز دیگه موعدمه بی بی چکم مثبت ...

ممنون ایشالله شما هم این ماه باردار میشی پناه ببربه خدا

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
من ۱۸/۴/۱۴۰۰ :))))) گفتن دو هفته بالا پایینه مثلا شاید  ۴/۴/۴۰۰ باشه خخخخ

بسلامتی هنوز اولته

چرا استرس داری،تا الان همه آزمایشا وسونو هارو دادی خیالت ازسلامتش راحته،،،طبیعی میاری یا سزارین؟

تو سونو ها وآزمایش هاجوابش خوب بوده سزارینی هستم 

احتمالا اوخر تیر منم دیروز رفتم آز خون دادم ک متوجه شدم باردارم😍😍😍

بسلامتی مبارکه😍😍😍