2777
2789
عنوان

شما چطور از شوهرتون پول میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 124 پست
برو خداتو شکر کن شوهر من 100تومن هم برا خودم نمیده😔

یعنی درآمد داره و نمیده؟

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاتر گفتم این کار نداره من چیزی لازم دارم یا ندارم حقوقشان برای اجاره و وام میره اون چیزی هم ک میم ...

عزیزم باتوجه به این شرایط نمیتونی فعلاانتظاری داشته باشی،امازرنگ باش و یه حرفه یادبگیر هیچ کس فرداشوندیده.

میتونی برواموزشگاه خیاطی الانم ک بازارش عالیه(می ارزه یه تیکه طلابفروشی)باسیاست بروجلو بگومحیطش زنونه ست توخونه افسرده شدم میخوام کاریادبگیرم تو خونه شروع به کار کنم حرفه ای بشم مزون دوزی کنم وباهم کمک کنیم زندگیمون پیشرفت کنه(متاسفانه باید خرشون کرد)

کارش آزاده از مغازه ک میاد یا میگم پول امروز بده 

یا دست میکنم جیبش بر میدارم یا خودش اول میزاره میگه این حقوق امروزم 

وقتی هم قهر میکنیم یه جایی قائم میکنه پولاشو منم آنقدر میگردم که پیدا کنم فقط ببینم ک آورده خیالم راحت شه ولی بر نمیدارم

افرین بشما کدبانوی خوب👏👏👏👏 ولی درکل من الان ازشوهرم بپرسم چقد درآمد داری یا پولاتو چکار میکنی ج ...

مادر منم اینجوره

ببین مردا دو دسته هستن یا نمیخوان زنشون حرص بخوره بابت مشکلات ومسائل زندگی(پدرم این دسته است)

یا بلانسبت شوهرشما خرج عیاشی میکنن نمیخوان زنه بفهمه

من ولی زیرو بم حقوق بابام داشتم حتی به مامانمم لو میدادم،خیلی بده زن ندونه

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند
یعنی با غذا درست نکردن، مشکل  حل میشه؟!!

مردا یه شکم واسشون مهمه یه زیر شکم شاید جواب داد😂

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
خدایی خیلی گرون کردن  خدایش چ خبره دیگ آدم بر جون بکنه کارکنه بیاد بده ب کرایه خونه عملا همه ...

متاسفانه 

به خدا من سرموعد ک کرایه میدم گریه ام میگیره،مالک بنده خدا مقصرنیست ملک اجاره داده کرایشو بگیره نوش جونش اما این مملکت خراب شده حقوق وزارت کار اعلام میکنه وکارفرما میشنوه واجرا میکنه اماتورم وکورشدن نمیبینن