ترنم_۶۸ مدیر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 86 عنوان شما چطور از شوهرتون پول میگیرین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 124 پست هر ماه ثابت بهتون پول میده یا هر موقع احتیاج دارید ازش میگیرید؟وقتی قهرید و رابطه ندارید بازم بهتون پول میده ؟ هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 1399/08/16 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiiiiiiiiiiiiiinaa عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 8783 هرماه پول تو جیبی میده بعدم درمواقع قهر خودم گوشزد میکنم ک پول توجیبمو بریز
ترنم_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 86 از همون اول عادتش دادم هر چی کار میکنه همه رو میاره میده به من دمش گرم هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی
اردیبهشتی۶۷ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3554 نه ، شوهرم از من پول میگیره😁 چون کارت حقوقش همیشه دست منه مامان ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...
سیندرلا99 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 6818 ولی خرج خونه و خرید اینا کامل با خودشه روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری 🖤💔
ترنم_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 86 کارتش بردار ببر عمرا تا حالا نشده کارتشو بده هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی
eliiiiiiiiiiiiiiinaa عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 8783 از همون اول عادتش دادم هر چی کار میکنه همه رو میاره میده به من قدرشوهرتو بدون بخدا من اصلا نمیدونم درآمد شوهرم چقده چون نمیگه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77944 کارتا دستمه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یار_همیشگی عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2896 خودش چک میکنه وقتی میبینه کم هست، واریز میکنه، نیازی به گفتن نیست....یا خودم از حسابش واریز میکنم به حساب خودم،،بعضی وقتا هم پول بیشتر لازمم باشه بهش پیام میدم که واریز کنه... تازه خودمم درامد دارم، واسه خرج های خورد و ریزم از پول خودم خرج میکنم😊
ترنم_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 86 پول بهم نمیده از مامانم میگیرم یعنی چی از مامانم میگیرم این چه وضعیه حالشو بگیر هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی
اردیبهشتی۶۷ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3554 قدرشوهرتو بدون بخدا من اصلا نمیدونم درآمد شوهرم چقده چون نمیگه واقعا" ؟؟؟؟😮😲 مامان ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...
بچه_چهارم عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1007 ماهی سیصد ازش میگیرمیارانه و معیشتم ازش میگیرمماعی سیصدو خرج میکنماون یکیارو پس اندازولی قسط لوازم ارایش و لباس پارچه و اینارو خودش میده خودنم خیاطمپارچه برا مانتو و پالتو میگیرم میدوزم
یسنا۶۴ عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 1013 پول بهم نمیده از مامانم میگیرم خیلی کاره اشتباهی میکنی،چون مادرت اینجوری حرص میخوره وگناه داده.
drfuture عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1910 خب تا مسعله پوله یه سوال بپرسم اینکه اگه شاغل باشین پولاتون رو چیکار میکنید؟ من نشستم تو بری می بخری برگردی ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی