2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۱۸ سالگی نمیتونن سیمکارت ب اسمشون بخرن و هر کار دیگه ولی ۱۵ سالگی با رای شون میتونن 💩 ب کشور😂

ازدواجم میکنن تواون سن و پایینتر تررررر میزنن به آیندشون

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من دوستم تو دفتر پیشخوان کار میکرد 17 سالگی کارت ملی داشتم برام سیم کارت گرفت  شما هم چیزی نمی ...

قانون جدیده؟

من دانشجو بودم ۳ ماه داشتم ۱۸ سالم بشه سیمکارت دانشجویی دادن بهم ولی فعال نشد بعد ازم گرفتن گفتن هنوز۱۸سالت نشده😐

من دوستم تو دفتر پیشخوان کار میکرد 17 سالگی کارت ملی داشتم برام سیم کارت گرفت  شما هم چیزی نمی ...

من میدونم شما دوست کار میکرد من خودم تد دفتر پیشخوان کار میکنم هم مسئول پستم هم همراه اول عزیز من کارت ملی که همه باید داشته باشن دوما سیم کارت انارستان میدن برای زیر 18 سال اونم به اسم مادر یا پدر (مدارک لازم:شناسنامه فرزند و کارت ملی یکی از والدین)

قانون جدیده؟ من دانشجو بودم ۳ ماه داشتم ۱۸ سالم بشه سیمکارت دانشجویی دادن بهم ولی فعال نشد بعد ازم ...

من حتی مدرسه هم که میرفتم سیم کارت دانش آموزی بهمون دادن ب اسم خودمون اگر کارت ملی نداشتیم به نام والدین 

من حتی مدرسه هم که میرفتم سیم کارت دانش آموزی بهمون دادن ب اسم خودمون اگر کارت ملی نداشتیم به نام وا ...

یبار پیش اومده از اون سیمکارتای همراه اول بگیرم به اسم خودم دبیرستانی بودم اونم نمیدونم چجوری دادن یه طرحی بود ۶ ۷ سال پیش

واا من ۱۳سالگی خودم تنها رفتم سیمکارت خریدم برامم فعالش کرد 🙁😕

یبار بمن دادن که ولی دبیرستانی بودم اما برای سیمکارت دانشجویی اینکارو کردن😐من حسابی بهم برخورد ولی بعد عیدرفتم گرفتم ولی جای دیگه

یبار بمن دادن که ولی دبیرستانی بودم اما برای سیمکارت دانشجویی اینکارو کردن😐من حسابی بهم برخورد ولی ...

من حتی ۱۲سالگی رفتم به اسم خودم برام حساب باز کردن 😂تنهام رفته بودم