2777
2789
عنوان

سقط در منزل

4326 بازدید | 21 پست

سلام . من ۵ هفته باردارم ولی به علت دفرمه بودن ساک و توقف رشد باید سقط کنم لطفا اگر کسی تجربه ای داره بگه . قرص بهم دادا باید یک هفته دیگه استفاده کنم بخاطر اینکه اسپرین توی بارداری میخوردم و شیاف یکم میترسم 

زیرزبوتی یا باید بزاری دگواژن؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا زیر زبون یکی تو واژن هر دو ساعت تکرار . ولی خیلی میترسم 

نترس عزیزم یکم خونریزی و درده بعدشم سقط میشه راحت تازه ۵ هفته کوچیکه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من یه دونه زیر زبونی و دوتا واژت گذاشتم 6هفته بودم تقریبا. مردم و زنده شدم. دو سه ساعت بعد که گذاشتی ...

اگر به خونریزی افتادم دیگه دو ساعت بعد دارو نخورم با همون یکبار دفع میشه

عزیزم من چند روز پیش سقط کردم چند تا راهکار برای راحت سقط کردن میگم

اول اینکه خودتون رو تقویت کنید

زیر شکم تا بالای زانو ها رو با روغن سیاه دانه محکم ماساژ بدید و بعد کیسه آبگرم استفاده کنید این کار دردتون رو کاهش میده

موقع درد دم کرده گلاب و زعفران بخورید

آب جوش هم با پودر دارچین زیاد و نبات کمک میکنه برای کمتر شدن درد

دم کرده گل سرخ هم در حین سقط بخورید

تو خونه خطرناکه تنها نباش اگر لازم شد برسوننت بیمارستان حتما قبلش خودت رو تقویت کن گوشت و مغزیجات ...

پزشکم دارو داد گفت سعی کن تو خونه دفع کنی که کورتاژ نشی البته گفتن اگر خوتریزیت وحشتناک بود خودتو به بیمارستان برسون

ممنون امیدوارم راحت دفع بشه . خیلی غمگینم

انشالله