2777
2789
عنوان

شازده ی همه چی تموم

827 بازدید | 52 پست

بچه ها مامان من یه پسر خیلی خوب و همه چی تمومو دکتر و قدبلندو تک پسر وووو واسم زیرنظرگرفته خخخخ 

مامان منو مامان پسره با هم اوکی ان.و مامان پسره هم دلش میخواد منو خخخ  

و  البته مثلا ماها خودمون از همه جا بی خبریم

(البته من خودم از یه کانالی خبردار شدم )..

خلاصه که الان یه حس غریبی دارم..

من همیشه دوست داشتم خودم کیس مو آشنا شم باهاش و پیداش کنم...

ولی حالا مامانا دارن کارارو  ردیف میکنن خخخ

اینجوری ازدواجم سنتی میشه آخه ..

خدایا شاهدی که

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد خخخخخخخ کردی😆

کاربری چهارممه 3ساله اینجام بهم نگین تازه وارد😊..دل شکستی وشبی یک نفر از جنس خودت خنده ای تلخ ب چشمان تَرَت خواهدکرد....عشقی ک گذاشت ورفت💔عاشقی ک گذاشتیمشو ورفتیم💔هممون همو تنهاگذاشتیم💔همه دل همو شکستیم💔چرا انتظار داریم دنیا جای خوبی  برا زندگی کردن باشه💔چرا ازینکه بعضی موقع ها دلمونا میشکنن وتنهامون میزارن انقدتعجب میکنیم  ؟مگه خودمون دل نشکستیم مگه خیلیارا تنهانگذاشتیم 💔..........وقتی داری روزای سختی را میگذرونی ومتعجبی ک پس خداکجاست؟یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه❤❤❤

عزیزم من خودم علوم پزشکی درس میخونم دکتر بودن دلیل بر همه چیز تموم بودن نیست و الزاما هرکسی که همسرش دکتر نیست بدبخت نشده و هرکسی همسرش دکتر هست ۱۰۰ درصد خوشبخت نشده 

صادقانه بگم آواز دهل از دور شنیدن خوش است 

خوشبخت باشی 💙

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

خوب خوبه که 

به زور که ازدواج نمیکنی آخرش خودت انتخاب میکنید دیگه یعنی اگر خوشت اومد میگی بببلللههههههه اگر نه که میگی شما رو به خیر مارا به سلامت

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
ی ساقدوش جذاب نمیخوای؟😌😎 فقط دعا کن مامانت خودش تو رو معرفی نکنه مورد این چنینی زیاد بوده😂😂

میخوامت. .

نه خداروشکر مامانم تو این مسائل خیلی حرفه ای عمل میکنه  خخخ

عزیزم من خودم علوم پزشکی درس میخونم دکتر بودن دلیل بر همه چیز تموم بودن نیست و الزاما هرکسی که همسرش ...

مرسی که گفتی اینارو عشقم ... 

همه چی تموم بودن منظورم از خیلی جهاتش  بود عین اخلاق و رفتار و وووو  ... رشته ی تحصیلیش  فقط یکی ازینا  بود..

کاملا  در ک  میکنم حرفتو 

مادرماچراازاین کارابلدنبود🥴🥴🥴🥴

بلد که هستند فقط موقعیتش پیش نمیاد 

یعنی به دو ستی نداشتند که پسرش از ما بزرگتر باشه و پزشکی بخونه 😊

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎