2777
2789
عنوان

شیر خشک

51 بازدید | 9 پست

چه مارکی استفاده میکنید ؟ قیمتش چنده ؟ برای چند روز استفاده است ؟ کدوم مارک بهتره ؟

میخام برا چاقی صورت بگیرم همه میگن خیلی لاغری ولی خوب من کلا چاق نمیشم میخام اینو امتحان کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر اولمو فقطططط سیمیلاک تپل کرد. بقیه نه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
نه بابا من مجردم 😂 اصن بچه زیر یه سال ببینم میترسم بغلش کنم😂

داشتم قشنگ مينوشتم شيرخشك فلان ميدم به ني نيم

يهو ديدم واسه صورت ميخواي

واي انقد بدمزه س شيرخشك

روزی چنان دری به روت باز میشه که بخاطر همه درهایی که به روت بسته شدن خداتو شکر میکنی
داشتم قشنگ مينوشتم شيرخشك فلان ميدم به ني نيم يهو ديدم واسه صورت ميخواي واي انقد بدمزه س شيرخشك

خوب بگو عزیزم چی میدی بهش ؟

من اتفاقا شیر خشک بیشتر دوست دارم ولی مامانم همیشه میگه تا شیر طبیعی هست شیر خشک چرا میخوری ؟ فک کنم اخرین باری که گذاشت بخورم سه سال پیش بود😂🤦🏻‍♀️

خوب بگو عزیزم چی میدی بهش ؟ من اتفاقا شیر خشک بیشتر دوست دارم ولی مامانم همیشه میگه تا شیر طبیعی هس ...

عزيزم بيوميل ميدم بهش 

روزی چنان دری به روت باز میشه که بخاطر همه درهایی که به روت بسته شدن خداتو شکر میکنی