2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو آروم کنه😭

855 بازدید | 62 پست

تا وقتی باردار بودم عین فرشته ها دورم بود.اصلا نمیذاشت حتی برای یه لیوان آب بلند شم از جام.بارداری دوقلویی پر خطری داشتم

ولی بچه ها که دنیا اومدن نزدیک دو ماه خونه پدرشوهرم اینا بودیم و من و کسایی که کمکم میکردن توی یه اتاق 

شوهرمم اتاق دیگه میخوابید

بعدم که اومدیم خونمون پرستار گرفتیم.یه زن مسن تنها که 24ساعته پیشمونه.به جز آخر هفته هامیره سر میزنه خونش

الان من و دوتا بچه هام تنها تو اتاق میخوابیم

خیلی به وجودش نیاز دارم😢

بارها بهش گفتم تو هم بیا تو اتاق بچه ها بخواب.تو که باشی خیلی آرامش دارم

اونم کلی محبت میکنه و با شرمندگی میگه که من بدخواب بشم سردرد میگیرم

راست میگه تا چی نشده سردرد میگیره

ولی پس من چی!الان بچه ها سه ماهشونه.تا کی باید تحمل کنم جدا بخوابیم😭😭

به نظرتون چیکار کنم!؟چی بهش بگم

از بس اینروزا سر چیزای مختلف بهش غر زدم که دیگه دلم نمیخواد گلایه کنم ازش.فقط دلم میخواد کاری کنم که با میل خودش بیاد و اجبار من نباشه

اگه راهکاری ندارید خواهشا مسخره بازی هم درنیارید.حالم واقعا خوب نیست😔

به نظرم خودخواه هستید. ⁦❤️⁩با احترام 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

درست میشه

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خودخواه هستید. ⁦❤️⁩با احترام 

چرا؟

چون دوست داره شب پیش شوهرش بخوابه؟

بچه ها رو از خونه ی باباش آورده ؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
چرا؟ چون دوست داره شب پیش شوهرش بخوابه؟ بچه ها رو از خونه ی باباش آورده ؟

اصولا با جبهه گیری مخالف هستم ⁦❤️⁩

ببینید همسرشون هم نیاز به آرامش دارند تا بتوانند براحتی سرکار برن و مشکلی براشون پیش نیاد 

برای راحتی ایشون هم پرستار گرفتند 

بنابراین ایشون هم باید تا حدودی درک کنند 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
تا کی آخه شوهرمم همینو میگه ولی الان سه ماهه میترسم به این جدا خوابیدنه عادت کنه

نمیشه بچه ها رو جدا کنی پیش پرستارشون بخوابن و بهشون سر بزنی؟

البته اینجوری زحمت تو بیشتر میشه چون باید مدام در رفت وآمد باشی

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
تا کی آخه شوهرمم همینو میگه ولی الان سه ماهه میترسم به این جدا خوابیدنه عادت کنه

منطقی باش بحرف بگو دلیل نمیشه چون بچه اومده فاصله بینمون بیفته

شاید ازاول نباید یشبم ب جدا خوابیدن راضی میشدی

باید عادتش میدادی خودش حواسش بت باشه