2777
2789

سلام وضع مالی شوهرم بد نیست ..ولی برای من همیشه میناله که ندارم و...ولی دیروز ۳۰ میلیون تازه ب غیر از کادو و طلا داده ب خواهرش..تخت و کمد سفارشی واسش داده ۱۰میلیون..دختر خودمون ۱ سالش نشده هنوز ولی تا حالا براش یه عروسک نخریده..ب کارت من بیشتر از ۲۰۰ تا تا حالا نزده..منم امروز اونقدر این قضیه واسم سنگین بود که همه حرفامو زدم اونم شب اومدنی ۵۰۰ زده ب کارتم بعد کلی دعوا..ولی من میخوام قبول نکنم ک کارتو نگیرم..گدا نیستم که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم مشکلی نداره حساس نباش بالاخره خواهرشه

همسر منم پول سیسمونی خواهرشو داد هم پول جهازشو

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بنظر منم کارت درسته .اول آدم باید خانواده خودشو هواشو داشته باشه بعد دیگران .

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

۵۰۰ تومن در برابر ۳۰ میلیون هیچی نیست

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)