دختر خالم 1 سال و نیم نامزد کرده بعد با نامزدش قهر زیاد میکنن یبار هم نامزدش گذاشته زیر گوشش الان اون روز به نامزدش میگه نباید بری خونه پسر عمه ات خوشم از زنش نمیاد بعد نامزدش میگه ب تو ربطی نداره اختیارم دست تو نیست نبینم تو کارای من دخالت کنی دختر خاله ام هم میگه من مرد ج*ن*د*ه باز نمیخام نامزدش هم میگه ج*ن*د*ه باز هفت جد آبادته الان دختر خالم بلاکش کرده خیلی ناراحته از منم کمک خواسته بچه بنظرتون این زندگی فایده ای داره؟؟ طلاق بهتر نیست؟؟ خدایی خودتونو بزارید جاش و تصمیمتون رو بگید
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
عزیزم عاقبت این زندگی رو نمیدونم اما دختر خاله شما با این طرز فکر و گفتار بعیده عاقبت خوبی داشته باشه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دوران نامزدی ج ن ده ج ن ده زاه انداخته خدابقیه ش بخیرکن بهتراول تربیت بشه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧