mahmansi مدیر عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 329 عنوان حلقه ی نشونتون چ شکلی بود | مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 79 پست بچه ها بیاید عکس حلقه هامونو بذاریم..من خودم میذارم و پاک میکنم زود میترسم شناخته بشم خخخخ 1399/08/15 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 20827 چه جالب چرا من اینکارو نکردم☹🤔 الان نی نی تون چند وقتشه؟ ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 حلقه من و شوهرم بارداری؟ 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 20827 بارداری؟ نه عزیزم عکس پروفایلمو دلم نمیاد بردارم 😄 ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 الان نی نی تون چند وقتشه؟ مردی شده واسه خودش😂۲۲ آذر میره دو سال☹☹☹☹☹☹ 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 نه عزیزم عکس پروفایلمو دلم نمیاد بردارم 😄 شک کردمگفتم چه فعالیه نی نی دارهیکیم تو راهه😂😂😂😂😂😂 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 20827 مردی شده واسه خودش😂 ۲۲ آذر میره دو سال☹☹☹☹☹☹ چه اشکالی داره الانم میتونی بگیری مهم نیس که حتما نوزاد باشهنه قربونت هنوز نی نی من دو ماهشه همین یدونه برام بسه😂 ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 چه اشکالی داره الانم میتونی بگیری مهم نیس که حتما نوزاد باشه نه قربونت هنوز نی نی من دو ماهشه همین ... الهی قربونش برم💚💚خیلی نی نیه کهخدا حفظش کنهانشالله زودی بزرگ شهاونقد گرفتارت کنه نتونی جم بخوری😂 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 20827 الهی قربونش برم💚💚 خیلی نی نیه که خدا حفظش کنه انشالله زودی بزرگ شه اونقد گرفتارت کنه نتونی جم ... خخخ فداتبشم الانم خیلی درگیرم کرده ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 چه اشکالی داره الانم میتونی بگیری مهم نیس که حتما نوزاد باشه نه قربونت هنوز نی نی من دو ماهشه همین ... دیگه دستاش بزرگ شده حال نمیدهولی ایده خوبی بودانشالله بچه بعدی اینکارو کنم☹😂☹☹☹ 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 20827 دیگه دستاش بزرگ شده حال نمیده ولی ایده خوبی بود انشالله بچه بعدی اینکارو کنم☹😂☹☹☹ انشالله انشالله ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 خخخ فداتبشم الانم خیلی درگیرم کرده شوخی کردمبچه بزرگتر شه راحت تر میشیشیطنتتشون زیاد میشهولی خودت راحت میشیدیگه از ۵ ماهگی اینا خودش با وسیله اینا بازی میکنهتو وقتت آزاد تره 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 انشالله انشالله دیگه نمیارم😁شوهرم عاشق بچستولی برای تربیت بچه میترسمچون درست تربیت کردن خیلی مهمهدیگه پروفایلتو دیدم داشتم وسوسه میشدم دیگه زود جواب دادی کنسل شد😂😂😂😂😂😂 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 20827 شوخی کردم بچه بزرگتر شه راحت تر میشی شیطنتتشون زیاد میشه ولی خودت راحت میشی دیگه از ۵ ماهگی اینا ... همه میگن بزرگ بشه دردسرشم بیشتره ولی من اینطور فکر نمیکنم ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 همه میگن بزرگ بشه دردسرشم بیشتره ولی من اینطور فکر نمیکنم نه بابامن به روز و ماهای اول فک میکنماستخونام درد میگیرهالان پسرم برای خودش میچرخهبازی میکنه ، میخوره، میخوابهماه های اول دستشویی هم نمیتونی برییه شونه نمیتونی به موهات بزنیمن که اینطوری بودمولی خداروشکر الان راحت شدم 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿