2777
2789
عنوان

خانوما سالاد الویه آماده

601 بازدید | 13 پست

شوهرم خریده بود ظهر ساعت یک. بعد گذاشتم ی کنار که بشورم. الان یادم افتاد نگاه کردم پلاستیک روش باد کرده ینی فاسد شده ؟؟😥

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

احتمالا...

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اصلا ب سالاد الویه بیرونی اعتمادی نیس

آخه نانمی نو هست. چقدرم گرون شده 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
بله وقتی پلاستیک باد کرده یعنی خراب شده

ای بابا. آخه قبلا هم میهرید بعد از چند ساعت میشستم چیزی نمشد

‌شوعرم میکشه منو .آخه خودش نمی خوره بخاطر من گرفت

دوتا گرفت چهل تومن 

ای بابا. آخه قبلا هم میهرید بعد از چند ساعت میشستم چیزی نمشد ‌شوعرم میکشه منو .آخه خودش نمی خوره بخ ...

هردوتا باد کرده؟؟؟همون 40هزارو موادشو بخر درست کن.یکم گرونتر درمیاد ولی درعوض خیلی خوشمزه میشه

اره اره پلاستیک روش باد کنه حتما خراب شده نخوریا سم تو سالاد های الویه و کنسرو ها خیلی کشندس اسم باک ...

آره اونو نخوردم. ولی زیریه باد نکرده بود .ممکنه چون پایین بود باد نکرده باشه یا این سالم بوده ؟

هردوتا باد کرده؟؟؟همون 40هزارو موادشو بخر درست کن.یکم گرونتر درمیاد ولی درعوض خیلی خوشمزه میشه

نه عزیزم زیریه باد نکرده بود .حالا نمیدونم چون زیر بود باد نکرده یا واقعا خراب نبود. من خوردم.