2777
2789
عنوان

شما بگید با شوهرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 31 پست
از زیادی حساب وکتاب کردن تو زندگی بدم میاد  مردارو بدعادت نکنین

بدعادت بود بخاطر ننه ی خرابش

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

دقیقا عنوان تاپیک منه ولی موضوعش زمین تا اسمون فرق داره

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مردا باهاشون خوب تا کنی تهش همینه باید بهشون سخت گرفت

من چیکار کنم با این شوهرم؟

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
اخه اصلا صد تومن واقعا گریه داره ،پول دوتا پفک و چیپس،شاید چون خیلی به کم قانعی اینجوری شده اون  ...

نمیدونم خیلی اهل حساب کتابه اعصابمو بهم میریزه

اصلا چیزی به اشم پول تو جیبی حالیش نیست

ببین مردا باهاشون خوب تا کنی تهش همینه باید بهشون سخت گرفت

آره بقران امشب خرجایی که کردم و نوشتم از 100تومن هم بالا زد

از پس انداز خودمم خرج کردم اونوقت میگم 100تومنشو اون بده باقیش هیچی بازم زورش میاد

یهویی نه ولی کم کم مواضعت رو عوض کن سعی کن اگه توانایی مالی داره یکم انتظارات تو بالا ببره که بفهمه ...

حق و حقوقمو که از خداشه بده بریم بازار و رستوران خاک بریزیم سرش برگردیم.چیکار کنم که اینجوری گریز نزنه دیگه

الکی بنویس مثلا بنویس نوار گرفتم ده تومن،شرت گرفتم سی تومن چمیدونم اینجوری الکی بنویس

راست میگه الکی بنویس برا خودت تو خفا پول جمع کن مثلا یک کیلو گوشت بخر بنویس یک ونیم کیلو 

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
الکی بنویس مثلا بنویس نوار گرفتم ده تومن،شرت گرفتم سی تومن چمیدونم اینجوری الکی بنویس

اینجوری هم خوبه باز میگه گرون گرفتی😂