2777
2789

من دلتنگم

دلتنگ کسی که هست ولی نمیخواد که باشه

هر چی فال میگیرم میگه میاد نیگه درست میشه ولی نمیدونم چرا نمیشه

بخدا دیگه دارم میمیرم

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
چراگلم 

هی اینستا رو میبینم یعنی عکساشون 

هی حسرت میخورم بهشون 

مشکلاتم هست دیگه 😥

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من😔 دلم تنگ شده براش نمیدونم کجاهس

منم دلتنگشم

جوابمم نمیده😔😔

دیشب حالم خیلی بد بود هرچی التماسش کردم حوابمو نداد

دارم دق میکنم

نمیدونم چرا اینقدخار وذلیل شدم 

هرچی بیشتر پسم‌میزنه بیشتر دوسش دارم

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
منم دلتنگشم جوابمم نمیده😔😔 دیشب حالم خیلی بد بود هرچی التماسش کردم حوابمو نداد دارم دق میکنم ن ...

الهی عزیزم😔

من ازدیشب ازش بی خبرم نمیدونم کجاس خداکنه اتفاقی

براش نیفتاده باشه

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
الهی عزیزم😔 من ازدیشب ازش بی خبرم نمیدونم کجاس خداکنه اتفاقی براش نیفتاده باشه

من الان دقیقا ۱۳ روزه که ندیدمش 

تو‌این‌۱۳ روز‌هرکاری هم‌میکنم حوابمو نمیده 

دیگه نمیدونم‌چه خاکی باید به سرم‌کنم

من الان دقیقا ۱۳ روزه که ندیدمش  تو‌این‌۱۳ روز‌هرکاری هم‌میکنم حوابمو نمیده  دیگه نمیدون ...

انشاءالله مشکلت حل بشه عزیزم

دعاکن براش اتفاقی نیفتاده باشه خیلی نگرانم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
براکی نگرانی مگه کجارفته

عشقم نمیدونم از دیشب هرچی پیام میدم جواب نمیده

خداکنه براش اتفاقی نیفتاده باشه

انشاءالله مشکلت حل بشه عزیزم دعاکن براش اتفاقی نیفتاده باشه خیلی نگرانم

ممنونم

چشم ختما دعا میکنم

ممنونم چشم ختما دعا میکنم

مرسی 😔❤