الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دلتنگشم جوابمم نمیده😔😔 دیشب حالم خیلی بد بود هرچی التماسش کردم حوابمو نداد دارم دق میکنم ن ...
الهی عزیزم😔
من ازدیشب ازش بی خبرم نمیدونم کجاس خداکنه اتفاقی
براش نیفتاده باشه
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
من الان دقیقا ۱۳ روزه که ندیدمش تواین۱۳ روزهرکاری هممیکنم حوابمو نمیده دیگه نمیدون ...
انشاءالله مشکلت حل بشه عزیزم
دعاکن براش اتفاقی نیفتاده باشه خیلی نگرانم
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺