2821
2789
با سلام  اطلاعاتتون از دم درمورد تکنسین اتاق عمل غلطه  لطفا اگ اطلاعات ندارین مردم رو ب ...

درود کاملا درسته. منم واقعا شوکه شدم ازین پیاما😥

لطفا اطلاعات کافی نداریم دیگرانو به اشتباه ننداریم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم من دانشجو اتاق عمل هستم اصلا اینطور نیست که می فرمایید  توی اتاق عمل همه چیز برنامه ...

فقط این رشته یه مشکل داره اونم اینه که زیرگروه پرستاریه و خودش نظام نداره مثل نظام پرستاری

برا همین بعضی مشکلاتمون به گوش بالاییا نمیرسه

ببین اسی مثلا عمل بیضه هست میدن تکنسین بتادین بزنه و شیو کنه🤢 یا دیگه تو عمل هایی که ممکنه بیمار اد ...

واقعا متاسفم از این حجم از بی سوادی شیو رو ک  از قبل ب خود بیمار میگن ولی تو مواردی ک لازم باشه گاهی حتی جراح اینکارو میکنه ولی اکثر خود بیمار و در صورت لزوم قبل پرپ و درپ خدمات اینکارو میکنه .شما کار خدمات رو با تکنولوژیست ها اشتباه گرفتی .در مورد بد اخلاقی و اینا ک گاهی  پیش میاد و این ب خاطر حجم سنگین کار و فشاری هست ک رو ی همه حین عمل هست ولی این همه وقت ک من دیدم فحش و اینا نبوده مگه چاله میدونه اخه

واقعا متاسفم از این حجم از بی سوادی شیو رو ک  از قبل ب خود بیمار میگن ولی تو مواردی ک لازم باشه ...

بزار عضو بشی بعد بیا بی ادبانه حرف بزن اره جراح شیو میکنه با مدرک دکترا و ۴ سالم تخصص تکنسین نگاه میکنه با مدرک لیسانس

بزار عضو بشی بعد بیا بی ادبانه حرف بزن اره جراح شیو میکنه با مدرک دکترا و ۴ سالم تخصص تکنسین نگاه می ...

لحن من بدتر از لحن شما نبود 

بعدم تکنسین نیست و تکنولوژیست هست و باید بگم بله جراح هم شیو میکنه شما شاید ندیدی و خبر نداری ولی من زیاد دیدم ک جراح هم گاهی شیو میکنه 

بزار عضو بشی بعد بیا بی ادبانه حرف بزن اره جراح شیو میکنه با مدرک دکترا و ۴ سالم تخصص تکنسین نگاه می ...

اکثرا خود جراحا شیو می‌کنن چون خودشون حدود فیلد عملو مشخص می‌کنن و میدونن چقدر لازمه شیو شه 

درباره چیزی صحبت کنید که سوادشو دارید

والا چند ساله تو اتاق عملم چیزی که این دوستمون گفته رو ندیدم😐 هیچ کس با پایین اوردن کسی بالا نمیره ...

دقیقا 😂👍🏻اون خانم فک کنم از اتاق عملیا کینه داره😂😂

این رشته واقعا خوبه و پرستیژ بالایی داره

خیلییی بی سوادی . لطفا اطلاعات غلط به مردم نده ،اتاق عمل رو با خدماتیا اشتباه گرفتی . برو سوادتو ببر بالا

اتاق عمل پرستیژش خیلی بالاست، کمک جراحه و بدون تکنولوژیست اتاق عمل امکان نداره عمل انجام شه و جراح بدون تکنولوژیست جراحی هیچیه

افتضاحه منم فکر میکردم خوبه شوهرم الان اتاق عمله میگه دلم واسه اینا میسوزه میگه بخصوص رزیدنت های سال ...

خودت ندیدی

هوشبریا به اتاق عملیا حسودی میکنن 😂 😂

بهت اطلاعات غلط داده

[QUOTE=162868706]ببین اسی مثلا عمل بیضه هست میدن تکنسین بتادین بزنه و شیو کنه🤢 یا دیگه تو عمل هایی که ممکنه بیمار اد ...[/QUOTE😐😐😐😐😐

تا حالا این چیزایی که میگی من هرررگز ندیدم

این دختر خانم که این سوالو پرسیده داری بهش اطلعات غلط میدی

وقتی اطلاعاتت درمورد این رشته کافی نیست لطفا تبادل نظر نکن

اتاق عمل و جراح یه تیمن وظیفه انجام جراحی رو به عهده دارن ،به کمک هم

این کارای چرت و پرتی هم که گفتی برا خدماتی هاست

درضمن، جراح ها خیلی با اتاق عملا خوش اخلاقن و ادامای با سواد اهل فحش و این حرفا نیستن، و اینکه خیلی با هم صمیمی هستن و روابط واملا دوستانه هست

رشته باکلاسیه ،حقوقشم متغیره تا ۱۵ تومن هم میشه گرفت حتی بیشتر

میشه اِد شخصی جراح شد و خلاصه کلی حقوقت میره بالاتر

این رشته خیلی جای پیشرفت داره و واااقعا بهترین رشته بعد از پزشکی و دندانه ، اندازه جراح سواد داری و بعد یه مدت کل جراحی ها رو یاد میگیری و کاملا حرفه ای میشی

هرجی از خوبیای این رشته بگم کم گفتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز