2777
2789
عنوان

پس انداز ماهیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست
ن هیچی پس انداز نمیشه مشغول ساخت خونه ایم قیمتا هر روز تغییر میکنه خیلی وحشتناکه شوهرم تمام موهای کن ...

شوهر منم همینطور عزیزم خیلی دلم میسوزه واسش

ما خداروشکر خونه و ماشین داریم ولی دلم میخاد یه پس اندازی داشته باشم واسه آینده ی بچم که با این خرجا و گرونی نمیشه.من هر چی بخوام همسرم واسم فراهم میکنه اصلا کم نمیزاره ولی نمیدونم چرا نمیشه پس انداز کرد 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

از وقتی بچه هام بزرگ تر شدن , واقعاً هیچی , چیزیم کنار بزارم , خرج  هدیه تولد و روز دختر و .... میشه !

مخصوصاً که کنکوری داشته باشی هزینه آموزش و کتاب تست و کلاس و .......... اونقدر زیاده که حتی باید بقیه اعضای خانواده گذشت داشته باشن , از خرج خونه هم بزنی تا بتونی امکانات نسبی رو فراهم کنی !!!!!

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل درامدم رو پس اندازمیکنم خداروشاکرم🙏🙂 ب فکر خرید خونه ن فعلا.. ولی ب فکر رهن خونه در تهرانم با ...

امضاتونو خوندم چقد خوب  خدارو شکر مستقلید.منم دوس دارم همچین کاریو کمکم میکنید

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

میشه بگی چیکار باید بکنم

برای چی

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
برای چی

درباره امضات گفتی کسی بخواد کار کنه کمکش میکنم

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
امضاتونو خوندم چقد خوب  خدارو شکر مستقلید.منم دوس دارم همچین کاریو کمکم میکنید

بله 

ولی خب اینجا نمیشه توضیح داد چون اکثرا وویسه 

کار هم در تل هست

ب ایدی من در تل پیام بدید کامل توضیح میدم

ZahraKordestani

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
درباره امضات گفتی کسی بخواد کار کنه کمکش میکنم

بله پست بالامو بخونید

بله  ولی خب اینجا نمیشه توضیح داد چون اکثرا وویسه  کار هم در تل هست ب ایدی من در تل پیا ...

😭😭😭😭تل ندارم

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بله  ولی خب اینجا نمیشه توضیح داد چون اکثرا وویسه  کار هم در تل هست ب ایدی من در تل پیا ...

تل  ندارم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

😭😭😭😭تل ندارم

میتونید نصب کنید عزیزم

کسی ک دنبال کار و درامده یه تل نصب کردن کاری براش نداره

میتونید تیله گرام یا سانگرام نصب کنید فیل تر شکنم نمیخاد

تل  ندارم

پست بالاموبخونید

هر چی بود وام گرفتیم خونه و ماشین خریدیم الان دیگه فقط در حد خوراکمون حقوق داریم پس انداز نداریم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔