2777
2789
عنوان

خانومها میشه کمکم کنین واقعا

89 بازدید | 12 پست

خانوما من همسرم با خواهرشون یه اتلیه دارن بعد دو تا خانومم اونجا کار میکنن خدایی شوهرم خیلی ادم درستیه امتحان شو پس داده اما من همش میترسم از همه زنها میترسم همش به طفلک گیر میدم با اینکه میدونم ادم درستیه گوشی رو چک میکنم  حتی رمز هم نداشت تادیروز که اعصابش رو بهم ریختم اون طفلکم ازحرصش رمزگذاشته راستی گوشیمونم مشترکه خودمم از دسته خودم کلافه ام میشه بهم بگین چیکار کنم اینم بگم باکامپیوتر اومدم الان

همه کسم تو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر استرس نداشته باش واسه اتفاقی که نیافتاده و هیچ وقت شاید نیفته فقط خودت پیر میشی دنبال این چیزا نباش آدم از هر چی زیاد فرار کنه سرش میاد من گفته باشم چون هم انرژی منفی میفرستی همم شوهرت میگه حالا اونکه هی گیر میده بزار منم این کارا رو بکنم

اینکه چطور اینکار از سرم بیفته    

مادرجونم خدا بیامرز میگفت کسی بخواد ی کاری کنه تو شیشه دربسته هم باشه انجام میده واقعا هم همینطوره یکاری نکن سر لج بیافته جای کنترل اون خودتو ارتقا بده تا هر کسی حریف و رقیب خودت نبینی

اینقدر استرس نداشته باش واسه اتفاقی که نیافتاده و هیچ وقت شاید نیفته فقط خودت پیر میشی دنبال این چیز ...

راست میگی بخدا خودم میدونم دلم میخواد خودموبزنم

همه کسم تو  

گیرم ک چک کنی

میتونی تغییرش بدی؟

من همیشه بهش میگم بهت اعتماد دارم واقعا هم دارم ولی وقتی دختر دور و برش باشه افسرده میشم.قبلا دعوامون میشد الان دیگه میدونم مشکل از منه چیزی نمیگم و گذاشتم با اعتمادم زندگی کنه

راست میگی بخدا خودم میدونم دلم میخواد خودموبزنم    

همین که اینجوری میگی و خودت میدونی خوبه فقط سعی کن دیگه به این چیزا فکر نکنی و هر موقع به ذهنت رسید سریع خودتو به کاری مشغول کنی که بهش فکر نکنی.

همین که اینجوری میگی و خودت میدونی خوبه فقط سعی کن دیگه به این چیزا فکر نکنی و هر موقع به ذهنت رسید ...

اخه الان گوشیو قفل کرده چیکار کنم میگم که گوشیمون مشترکه اخه کارهای منم توی گوشیه الانم سر لج افتاده ای خدا بگم منو چیکار کنه

همه کسم تو  
اخه الان گوشیو قفل کرده چیکار کنم میگم که گوشیمون مشترکه اخه کارهای منم توی گوشیه الانم سر لج افتاده ...

خب باهاش صحبته کن که تو هم با گوشی کار داری  واون نباید قفلش کنه واینکه بهش بگو که متوجه اشتباهت شدی و سعی میکنی که خودتو اصلاح کنی واقعا معذرت خواهی کردن هیچی از آدم کم نمیکنه فقط زندگی رو شیرین میکنه.

خب باهاش صحبته کن که تو هم با گوشی کار داری  واون نباید قفلش کنه واینکه بهش بگو که متوجه اشتباه ...

خدا رو شکر اشتی کردیم ولی خوب شوهرم یکم دیر میبخشه که حقم داره بخدا خیلی کارم بده 

همه کسم تو