2777
2789
عنوان

کسی باقلوا درس کرده خونه؟؟؟

72 بازدید | 8 پست

میخوام درس کنم خیلی دستور پخت دیدم نمیدونم چطوری دربیاد کسی درس کرده دستورشو بده خمیرو اصلا بلد نیستم درس کنم یوفکا خوبه

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

دلم خاس

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ی رسپی خیلی خیلی خوب دارن ولی از اونجایی ک خودم مدرک کیک ساز دارم و از کلک های شیرینی پزی و پخت کیک  سر در میارم میترسم...چون ۹۹ درصد رسپی ها رسپی های مناسبی نیس مگر اینکه کلاس رفته باشی ک رسپی اصلی بهت بدم...میترسم درست کنم خراب شه چون هم موادش گرونه هم هم قیمت بیرون در میاد

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان گردو و پسته خمیر یوفکا یا رشته کادایف هم گرونه...از بیرون بخر الکی وقت تلف نکن مث مال بیرون نمیشه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
الان گردو و پسته خمیر یوفکا یا رشته کادایف هم گرونه...از بیرون بخر الکی وقت تلف نکن مث مال بیرون نمی ...

اخه میخوام مث بیرون نشه😂😂😂😂هرچقدم گرونشو هرجورشو خریدم فقط خمیر بود چیزی نداشت هیچی توش نمیریزین فقط خمیرم خوشمزه نمیشه خودم درست کنم پر مواد باشه بهتره اگه دربیاد یبار باقلوا پیتزایی خریدم اونم خشک بود دیگه بهترینش اون بود

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
اخه میخوام مث بیرون نشه😂😂😂😂هرچقدم گرونشو هرجورشو خریدم فقط خمیر بود چیزی نداشت هیچی توش نمیریزین ...

خب عزیزم باید از جای خوب بخری دیگه...باقلوا ی چیز فوق لاکچری و گرون قیمته....

خب عزیزم باید از جای خوب بخری دیگه...باقلوا ی چیز فوق لاکچری و گرون قیمته....

همین دیگه من باقلوا خیلی دوس دارم همش گرونشو میخریم اونام خوب نیس

همین دیگه من باقلوا خیلی دوس دارم همش گرونشو میخریم اونام خوب نیس

درست کن ببین چی میشه دیگه...