2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلمون میخواد بیایم اینجا درد و دل کنیم از شما چی کم میشه؟ بعدشم یه سوال داشته باشیم اینجا خیلی خ ...

بله خوبه ولی بعضیا تبادل هاشون در مورد کراش و... ناس

منظورم اینکه تبادل میزنن در مورد کراش و رل و...

خب عزیزم نی نی یار نگفته این تاتپیک ها ممنوعه پس میتونن بزنن و از تجربه ی بقیه درس بگیرین ما میتونیم چون خوشمون نمیاد نریم توش

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
در اجتماع هم براتون پیش نمیاد با اقایون یا دخترای ۱۵ ساله هم صحبت بشید؟  خودم با حضور افراد زی ...

درست میگین پیش اومده ولی اینجا بعضی حرف ها مطرح میشه یه دختر ۱۵ ساله یا سن کم بخونه ذهنش مشغول میشه چون اون استدلال ذهنی تقریبا نرسیده و این مشکلاتی که اینجا مطرح میشه یا ممکنه احساس سردرگمی و یا هیچ وقت از ذهنش پاک نشه ...من به این منظور گفتم ...وعلا شما راست میگین و میشه تو اجتماع حرف زد.

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

تازه تبادل درباره کراش خیلی بهتر تاپیک خیانت و عروس و مادر شوهر و دخالت تو کار بقیس

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
درست میگین پیش اومده ولی اینجا بعضی حرف ها مطرح میشه یه دختر ۱۵ ساله یا سن کم بخونه ذهنش مشغول میشه ...

حرف شما هم درسته 

ولی نمیشه منع کرد چون به هرحال متاسفامه خانواده ها هیچ نظارتی رو کار بچه ها ندارن اکثرا 

جلو تر سن خودشون درگیر مجازی و خیلی چیزای دیگه هستند