2777
2789
عنوان

یخچال جهیزیه+ عکس

7519 بازدید | 136 پست

خانوما سلام

من هنوز شروع نکردم جهیزیه بگیرم

ولی اجمالا میخوام یه چیزایی مد نظرم باشه که موقع خرید سردرگم نشم و نرم بگردم

از الان میخوام تحقیق کنم که موقع خرید بدونم چی میخوام

یکم درمورد یخچال تحقیق کردم،قبلا ساید دوست داشتم،ولی نهایتا فهمیدم دوقلو برام بهتره چون فریزر لازم دارم و اگه ساید بگیرم باید یه فریزر کوچولو هم کنارش بذارم..و چون برندای خارجی خیلی قیمتشون بالاست،تصمیم گرفتم ایرانی خوب بگیرم،ولی دوقلو های ایرانی هم زیاد ظاهر شیکی ندارن،مدل پارانومای هیمالیا رو دیدم خیییییلی خوشم اومد،ازش،ولی نظرات ضد و نقیض درموردش زیاد شنیدم و‌خوندم...عکسشو میذارم

حالا اومدم از شما نظر بخوام،اگه کسی از این مدل داره نظرشو بگه،و مدلای دیگه هم اگه پیشنهاد میدین با قیمتش بهم معرفی کنین و نظرتون و تجربه استفادتون ازش رو بگین،اگه عکسشم بذارین که عالیه

(میخوام هر وسیله ای که میخوام بگیرم قبلش یه تاپیک اینجا بزنم نظرخواهی و مشورت کنم که اگه بقیه هم خواستن استفاده کنن)

ممنونتونم عزیزای دل

ان شاالله قیمت ها بیاد پایین همه بهترین جهزیه رو بخرن 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تکنو گرفتم مارک خوبی هس و کلی تحقیق کردم ولی خب مجردم

قیمت؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من ۱۰ سال پیش امرسان دوقلو گرفتم و خیلی راضی هستم قبمتش هم خیلی مناسب هست 

اره خیلیا میگن امرسان راضین 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

من امرسان گرفتم راضیم. الانم دوباره رفتم امرسان گرفتم برا این خونه جدیدم اینم خوبه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.