2777
2789
عنوان

میخوام پشت کنکور بمونم محکم بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 41 پست
اگه حرف قلم چی برات سنده دیگه واسه چی اینجا می پرسی؟ هرکس به اندازه ی تلاشش نتیجه می بینه

من سوال نکردم گفتم الان اینقد ساعت مطالعه رو ببینه میگرخه

When l walk, I walk whit god.He is always whit me, He never leaves me and He will shine the light on me✨

دوستان من نظام قدیم بودم امسال میخام کنکور بدم باید از کجا سوالاتمو بپرسم میدونید

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جريمه ي نقديش چقدره؟

بستگی ب میزان واحدی ک انتخاب کردی داره مثلا اگ انتخاب واحد انجام نداده باشی اصلا جریمه نداره.اگه قبول بشی و ثبت نام نکنی هم فقط یک سال محرومیت از کنکوره

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
چرا بابا مشاورم میگفت رتبه ۶ امسال روزی ۱۴ ساعت درس میخوند یکی از فامیلامونم روزی ۱۶ ساعت درس میخون ...

16ساعت در روز برا کسی مثلا روزی دو ساعت درس میخنده ک بنده خدا فلج مغزی میشه همون روز اول

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
سلام عزیزم منم انسانی دارم میخونم البته بزرگسالان دارم میرم می تونی یکم راجب برنامه ریزیت بگی🤗🤗🤗

سلام عزیز چرا که نه

من دارم روزی ۱۰ساعت درس میخونم و از درس دینی‌شروع کردم

و اخر سر روانشتاسب

هر روز هم کلمات عربی و فارسیو میخونم

درماه هم ۲روز استراحتم یعنی هیچ درسی نمیخونم

زباون و ریاضیو هم نمیزنم ولی تاریخ رو میرنم

انشالله که امسال نتیجه بگیرم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
بستگی ب میزان واحدی ک انتخاب کردی داره مثلا اگ انتخاب واحد انجام نداده باشی اصلا جریمه نداره.اگه قبو ...

اگه فقط ترم اول و بخونم چقدر ميشع؟

من از واحدا سر در نميارم

مثلا واحد معمولي بردارم ن فشرده

من با سوالق تحصيلي قبول شدم دولتي يعني بازم ثبت نام نكنم محرومم؟

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
خوب پس چیکار باید بکنم بنظرت

بنظرم اولش نمیشه یهو ساعات طولانی مطالعه کرد

درساتو بخون . کتابای دیگم کنارش بخون مثلا یه دونه کتاب انگیزشی رو همیشه بخون تا به خوندن عادت کنی . یهو وسطش خسته نشی ول کنی( چون کتاب انگیزشی کمکت میکنه )

اگه فقط ترم اول و بخونم چقدر ميشع؟ من از واحدا سر در نميارم مثلا واحد معمولي بردارم ن فشرده من ...

نمیدونم فکر کنم باز بپرس از مشاور داشنگاهوتن من میدونم ب تعداد واحدهایی ک بداشتی باید خسارت بدی کفش یک و پونصد بعضیا حتی 3تومن هم خسارت دادن حتی بیشتر.بازم میگم ک بستگی به واحدایی ک برداری داره.و یک سال محرومیت هم ک هست.ولی چون با سوابقی باز بپرس.تاجایی ک من میدونم دانشگاه روزانه قوانینش این بود.