بستگی ب میزان واحدی ک انتخاب کردی داره مثلا اگ انتخاب واحد انجام نداده باشی اصلا جریمه نداره.اگه قبول بشی و ثبت نام نکنی هم فقط یک سال محرومیت از کنکوره
تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
بستگی ب میزان واحدی ک انتخاب کردی داره مثلا اگ انتخاب واحد انجام نداده باشی اصلا جریمه نداره.اگه قبو ...
اگه فقط ترم اول و بخونم چقدر ميشع؟
من از واحدا سر در نميارم
مثلا واحد معمولي بردارم ن فشرده
من با سوالق تحصيلي قبول شدم دولتي يعني بازم ثبت نام نكنم محرومم؟
دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
درساتو بخون . کتابای دیگم کنارش بخون مثلا یه دونه کتاب انگیزشی رو همیشه بخون تا به خوندن عادت کنی . یهو وسطش خسته نشی ول کنی( چون کتاب انگیزشی کمکت میکنه )
اگه فقط ترم اول و بخونم چقدر ميشع؟ من از واحدا سر در نميارم مثلا واحد معمولي بردارم ن فشرده من ...
نمیدونم فکر کنم باز بپرس از مشاور داشنگاهوتن من میدونم ب تعداد واحدهایی ک بداشتی باید خسارت بدی کفش یک و پونصد بعضیا حتی 3تومن هم خسارت دادن حتی بیشتر.بازم میگم ک بستگی به واحدایی ک برداری داره.و یک سال محرومیت هم ک هست.ولی چون با سوابقی باز بپرس.تاجایی ک من میدونم دانشگاه روزانه قوانینش این بود.
تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟