2777
2789
عنوان

خرگوشک

224 بازدید | 17 پست

من ابروهامو تاحالا برنداشتم مدلش خودش خوبه عین کساییه ک برداشتی فقط چن تا تار زیرش هس ک نیاز ب نمیز شدن داره

ولی خالیه ابروهام دوست دارم پرپشت شه تاثیر داره؟

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی تاثیر داره 

ممنون بابت نظرت

شما خودت استفاده کردی؟برم عطاری بگم روغن خرگوشک؟چون یکی نوشته بود محلول

چقد مصرف کردی اثر کرد

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
من استفاده کردم چند ماه و روزی چندین مرتبه به ابروهام میزدم تاثیرش عالی بود عالی  

وای چ خووووب

من صبر ندارم میخوام زود پرپشت شه😭😂

روغنش دیگه؟

ممنون بابت نظرت شما خودت استفاده کردی؟برم عطاری بگم روغن خرگوشک؟چون یکی نوشته بود محلول چقد مصرف ک ...

نه روغن نیست محلوله من حدودا دوهفته ولی سر یک هفته متوجه میشی خودت اصن عالیه من قبل ازدواجم زدم الان باز میخام برم بخرم 

بعضیام میگن تاثیر نداره روشون که بنظرم به کیفیت  نوع محلول و مزاج خودشون ربط داره حالا استفاده کن ببین چجوریه

دعام کنید🙏
وای چ خووووب من صبر ندارم میخوام زود پرپشت شه😭😂 روغنش دیگه؟

محلول تیره رنگ از عطاری گرفتم .استفاده که کردم هر کسی می دید آدرس می گرفت ابروت را کجا برداشتی خیلی خوشکل شده بود می گفتم اثر خرگوشک .قیمت ۱۲ هزار تومان

اندکی صبر سحر نزدیک است   
نه روغن نیست محلوله من حدودا دوهفته ولی سر یک هفته متوجه میشی خودت اصن عالیه من قبل ازدواجم زدم الان ...

باشه عزیزم ممنون

محلول تیره رنگ از عطاری گرفتم .استفاده که کردم هر کسی می دید آدرس می گرفت ابروت را کجا برداشتی خیلی ...

قیمتش هرچیم باشه ب نظرم ارزش داره اگر تاثیر بذاره