2777
2789
عنوان

چند توصیه

90 بازدید | 10 پست

۱ـ اگه با هر یک از اعضای خانوادتون مشکل دارید یا خودتون احساس می کنید مشکل روحی و روانی دارید لطفا لطفا هر چقدرم کوچیکه به روانشناس مراجعه کنید 

فکر کنید سرما خوردید روح خیلی مهم تر از جسمه کسی که پیش روانشناس میره دیوانه نیست 

۲- اگه بچه تون یا خودتون بیماری داره به دکتر متخصص همون بیماری مراجعه کنید 

۳ـاعقاید هرکسی برای خودش محترمه اما تا جایی که ضرری به دیگران نرسونه 

۴ـحتما حتما کتاب های خوب را پیدا کنید و بخونید مثل کتاب بیشعوری که خوندنش به همه توصیه میشه 

۵ـ کسایی که در امد از خودشون ندارند از همین امروز به دنبال کسب در امد باشید و سرمایه اتون را پسنداز کنید حتی اگه زندگی خیلی عالی دارید 

۶ـ قبل از دادن هر نظری خوب فکر کنید ادم ها شبیه بهم نیستند یک نسخه را نمیشه واسه همه تجویز کرد 

۷ـ شما بگید چه توصیه ای دارید ..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کتاب بیشعوری رو خیلی نقد منفیشو خوندم و مثل دلقک و خیلی کتابهای  دیگ الکی معروف شدن

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻تاآخرش خوندم طرز بیان صفر

همه روهم بیشعور کرده اون هیچ اصلا کتاب خوبی نیست

باهرکسی شوخی نکنید درکل شوخی زیاد بفرموده پیامبرعزیزمون سبک عقلی میاره درهرچیزی تعادل داشته باشید 

باخانواده همسر ب جمله دوری و دوستی اعتقادداشته باشید 

باهمه محترمانه صحبت کنید حتی با بیتربیت ترین افراد اینطوری شخصیت خودتونو نشون میدید

جاری هرچقدم ک خوب باشه باید رابطتتون باهاش متعادل باشه ب هیچ وجه بد خانواده همسر وهمسرتونو پیشش نگید

فعلا اینا رسید ذهنم🤭

اتفاقا کتاب بیشعوری رو خیلی نقد منفیشو خوندم و مثل دلقک و خیلی کتابهای  دیگ الکی معروف شدن

بیشعوری باعث میشه بیشتر روی کار هات فکر کنی تا بیشعور به نظر نیای   

اگه کتاب خوب میشناسی معرفی کن تا ما بخونیم خوشحال میشیم 

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻تاآخرش خوندم طرز بیان صفر همه روهم بیشعور کرده اون هیچ اصلا کتاب خوبی نیست

نه همه را بیشعور نکرده همه ی کارهای بد را بیشعورانه تعریف کرده تا یکم فکر کنیم راجب کارهامون 

میگه اگه میخوای بشعور نباشی ادم خوبی باش درک کن قضاوت نکن ...

نه همه را بیشعور نکرده همه ی کارهای بد را بیشعورانه تعریف کرده تا یکم فکر کنیم راجب کارهامون  ...

عزیزم میدونم میخواد چی بگه ولی طرز بیانش اصلا خوب نیست همون صفحات اول آدم کسل میشه

به نظر من کتابی نیست که توصیه کنم 

بیشعوری باعث میشه بیشتر روی کار هات فکر کنی تا بیشعور به نظر نیای     اگه کتاب خوب میشنا ...

اگر میخواین بیشتر به کارهاتون اگاه باشید و رفتار بهتری داشته باشین من کتابهای ذهن حواس جمع{نیر ایال} ، ناشناخته زندگی مغز {دیوید ایگلمن} رو خیلی دوست داشتم