2777
2789
عنوان

طلا

382 بازدید | 54 پست

خانما شما از چقدر طلادارید واینکه ازهرچیزی یه نمونشو دارید؟؟منظورم گوشواره النگو تک دست و..است

من النگو ندارم وبنظرم النگو واجبه باشه نباشه ینی اصلاطلابچشم نمیاد

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

والا من ک النگوهام در اوردم ک کسی نفهمه طلا دارم

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

النگو از كي تا حالا واجب شده😐😐 كجاي دنيا خانماي با كلاس النگو دستشون ميكنن

النگوی  خیلی ظریف اماراتی دوست دارم ک روشون  کارشده

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹
چرا؟؟من حتی اگ نپوشم ولی دوست دارم داشته باشم

چون جونم برام مهمه خواهر😂 دزد زیاد شده

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

من طلاهام رو فذوختم تقریبا .الان یه نیم ست دارم و یه دستبند خیلی ظریف . با یه ست پلاک و گوشواره میخی خیلی سبک . اونم استفاده نمی کنم .‌چون به همه گفتم طلاهام رو فروختم . بعدم کلا بخاطر شرایط میترسم . میترسم جونمو بذارم سر این چند تا تیکه طلا .  این کلیپای خفت گیری رو میبینم میترسم 

اون موقع که داشتم و طلا هم انقدر گرون نشده بود.همسرم نمیذاشت دستم کنم.میگفت خطرناکه,میری دانشگاهو بر ...

من تا سر کوچه هم میرم جونم میلرزه سه تاش رو نتونستم دربیارم، نمیدونم چیکار کنم