2777
2789
عنوان

نتایج تا الان

186 بازدید | 26 پست

از وقتی بایدن جلو افتاده دلار ۵ هزار کاهش پیدا کرده.... بایدن توی توییترش طبق حرفایی ک زده گفته ب برجام برمیگرده  این یعنی تحریما علیه ایران لغو میشه.... برا کسایی که میگن  ب ما چه ربطی داره رئیس جمهور امریکا کی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردن خرهمون خره پالونش عوضمیشه فرقی نداره 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
ببخشید  دیگه زندگی ماها داره رو این حدس و گمان ها میچرخه

سگ زردبرادرشغاله باحدس وگمان هم‌نمیشه زندگی کرد،حیف که کاربریم یه بارترکیده وگرنه میگفتم دلیل این حدس وگمان هاچیه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
غلط کردن خرهمون خره پالونش عوضمیشه فرقی نداره 

چ عجب ضرب المثل سگ زرد برادر شغاله رو نگفتین😂 عزیز من اون بالاسری خودمون یه حرفی میزنه فردا همچی داغون میشه دبگه ما امیدمون ب این غریبه س