2777
2789

شنبه عمل کردم دوسه روز اول راحت با دهن بسته نفس میکشیدم میخوابیدم ولی الان دو روزه کیپ میشه نمیتونم راحت با بینی نفس بکشم. جای بخیه ها هم سوزش داره تو بینیم میسوزه چکار کنم 🤕🤕اصلا تحمل ندارم 

منم دیروز عمل کردم.مگه تامپونو برنداشتی؟باید روزی سه بار شست و شو بدی بینیتو.برابخیه پماد کرم اینا میده دکتر

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیروز عمل کردم.مگه تامپونو برنداشتی؟باید روزی سه بار شست و شو بدی بینیتو.برابخیه پماد کرم اینا م ...

کلا تامپون نذاشت دکترم. فقط آتل. منم از شهرستان باید برم راهو بستن بخاطر کرونا. باید شنبه برم ک بازش کنه آتل رو

منم دیروز عمل کردم.مگه تامپونو برنداشتی؟باید روزی سه بار شست و شو بدی بینیتو.برابخیه پماد کرم اینا م ...

خوشبحالت . منم ماه دگ عمل دارم😟

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
دکترتون کی بوده دکتد حجت میشناسید؟

نه نمیشناسم.من پیش دکترکوشارشت عمل کردم.عملم خیلی خوب پیش رفت

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
کلا تامپون نذاشت دکترم. فقط آتل. منم از شهرستان باید برم راهو بستن بخاطر کرونا. باید شنبه برم ک بازش ...

سوالاتو زنگ بزن از منشی بپرس