شنبه عمل کردم دوسه روز اول راحت با دهن بسته نفس میکشیدم میخوابیدم ولی الان دو روزه کیپ میشه نمیتونم راحت با بینی نفس بکشم. جای بخیه ها هم سوزش داره تو بینیم میسوزه چکار کنم 🤕🤕اصلا تحمل ندارم
منم دیروز عمل کردم.مگه تامپونو برنداشتی؟باید روزی سه بار شست و شو بدی بینیتو.برابخیه پماد کرم اینا میده دکتر
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
نه نمیشناسم.من پیش دکترکوشارشت عمل کردم.عملم خیلی خوب پیش رفت
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
کلا تامپون نذاشت دکترم. فقط آتل. منم از شهرستان باید برم راهو بستن بخاطر کرونا. باید شنبه برم ک بازش ...
سوالاتو زنگ بزن از منشی بپرس