2777
2789

مرسی گلم از اطلاع رسانیت❤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادر خودم بیش فعالی داره با تجربه ی من کسی که بچه اش بیش فعالی داره حتما باید از کودکی روند درمان و اموزش رو شروع کنه چون مشکل اصلی این بچه ها عدم تمرکز و دقت و بیقراری و استرس هست که خیلی زندگی شونو درگیر میکنه و اگه بزرگ بشن اصلاح این مشکلات سخت تر میشه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

دختر من خیلی کم می‌خوابه خیلی باهوشه یادگیریش خوبه ولی مثلاً صداش می‌کنی اصلا جوابتو نمیده فامیل صداش میکنن میگن مگه اسمشو نمیدونه 

منم میدونم که  می‌شنوه ولی خودش محل نمیده 

برادر خودم بیش فعالی داره با تجربه ی من کسی که بچه اش بیش فعالی داره حتما باید از کودکی روند درمان و ...

عزیزم میشه بگی اولین بار توی چ سنی و چجوری متوجه شدین؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
عزیزم میشه بگی اولین بار توی چ سنی و چجوری متوجه شدین؟

از دوره ی دبستان فهمیدیم. معلم هاش میگفتن اصلا سرکلاس اروم و قرار نداره حتی نمیتونه یک ربع رو بدون وول خوردن یا صحبت کردن با بقیه بگذرونه 

خیلی شیطونی میکرد علاوه بر اون استرس داشت و ناخن هاش هم میجوید خیلی تند و سریع حرف میزد جوریکه تا چندسال اصلا نمیتونستی بفهمی چی میگه. 

سر کلاس اصلا دقت نداشت و خیلی چیزا رو با هم قاطی میکرد یا وقتی یاد میگرفت سریع از یادش میرفت. 

زود هم عصبی میشد. 

اما خب با اینکه تشخیص داده شد ما تا نوجوانی اقدامی برای درمان نکردیم چون خیلی ها میگفتن بیخودی به بچه دارو ندین ولی الان که فکرشو میکنم بنظرم باید از همون موقع درمان رو شروع میکردیم چون خیلی تحصیلی و احساسات بچه رو تحت تاثیر قرار میده. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
از دوره ی دبستان فهمیدیم. معلم هاش میگفتن اصلا سرکلاس اروم و قرار نداره حتی نمیتونه یک ربع رو بدون و ...

اخخخخخی الهی😔طفلی بچه.الان چند سالشه؟بهتر شده؟امااااااان از حرف مردم ک آدمو بیچاره میکنه

اخخخخخی الهی😔طفلی بچه.الان چند سالشه؟بهتر شده؟امااااااان از حرف مردم ک آدمو بیچاره میکنه

الان پایه دوازدهم هست سال اخره اره الان خیلی بهتر و نرماله فقط هنوز یه کم زود عصبی میشه یا بازم تمرکزش یکم مشکل داره ولی نسبت به قبل بهتر شده 😁 ولی خب اونموقع که بچه بود هنوز مردم باندازه ی الان درمورد این چیزا اطلاعات نداشتند از اون گذشته بنظرم تو بچگی علائم بیشتره و تو همین نی نی سایت خیلی میبینم طرف چون بچه اش یکم شیطونه میگه بیش فعاله درحالیکه همونطور که گفتم علائمش گسترده تر هست و اگه کسی مشکوکه باید حتما پیش چندتا متخصص ببره برای تشخيص و درمان. 

الان پایه دوازدهم هست سال اخره اره الان خیلی بهتر و نرماله فقط هنوز یه کم زود عصبی میشه یا بازم تمرک ...

اهان خب خداروشکر.اره درست میگی

اره بگو.  یکی از دخترای فامیل به شدتتتتتتت پیش فعاله.

منم پسرم همینطوری بود 

وای خدا نمیتونی تصور کنی که چی بود از دیوار راست می رفت بالا اصلا نمیشست 

برمش پیش خانم دکتر آمنه ذاکری و الان خداروشکررر خیلی خوب و قابل کنترله البته من خودمم خیلی چیزا یاد گرفتم از خانم دکتر واقعا دستشون درد نکنه