2777
2789
عنوان

میخوام خیلی به خودم برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 34 پست
میدونی من خودم 20 سالم شد آرایش نکردم اما الان میخوام بیشتر به خودم برسم آرایشی ک فقط بتونه یکم روح ...

إن شاالله که خوشبخت باشی عزیزم من چون خودم دور و برم زیاد دیدم دخترها اصلا چهره طبیعی خودشون واقعا قشنگتره و فکر میکنن زیباتر میشنبا آرایش  گفتم بگم شما که مخصوصا تو اوج جوونی و زیبایی هستی احتیاجی نداری😍❤️

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
دوستان کسی میدونه ارایشگرای اینستا چی میکشن ب ابذوهای عروسشون اینقد قشنگ‌خط بخط میشه خیلی حالت طبیعی ...

اونا با مداد ریز تار به تار خط میکشن با این مدادا که سه خطی هست مصنوعی میشه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من خودم 20 سالم شد آرایش نکردم اما الان میخوام بیشتر به خودم برسم آرایشی ک فقط بتونه یکم روح ...

عزیزم شما اگه دقت کنی و کرم و لوازم ارایشی که میخری مناسب رنگ پوستت انتخاب کنی هر چقدر هم که زیاد ارایش کنی به چشم نمیاد این خیلی مهمه که یدونی چه رنگایی مناسب رنگ پوستته کرم تناژ  پوستتو برداری

تسم مدادش چیه کلا واس ابرو چی استفاده کنم  

منظورم قلم موی باریک و ظریف هست که   با اکوا یا سایه مخصوص ابرو میشه جاهای خالی ابرو رو پر کرد وقتی داری میکشی به جهت رویش ابرهات دقت کن  هم جهت با همونا بکش کلیپهای مختلف ارایشی تو اینستا ببین نشون داده