2777
2789

سلام نمیدونم چرا استفراغ پسرم خوب نمیشه از دیروز صبح تا الا بالا میاره هیچ علائم دیگه هم نداره هفته قبلشم فقط  بالامیاورد هفته قبلترشم همینطور که فقط یه چن ساعت تب کرد دیگه با قطره تبش خوب شد که رودل کرده بود هسته خورده بودکه گلاب ب روتون دستشویی هم نمیکرد.نمیدونم چرا همش بالا میاره واقعا دارم دیونه میشم خودمم که  از غذا موندم

چند سالشه؟

اسهال نداره؟

دکتر بردی؟

جای شلوغ رفتی؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط بالا میاره.گفتن شاید چیزی خورده رودل کرده یه چیزه گیاهی دادن شکمش دیرو سه بار کار کرده .وگرنه ...

اگه جای شلوغ رفتی بله احتمال کرونا زیاد 

اگه نه باز ببرش دکتر یه امپول بزنه استفراغش قطع شه بچه اذیت نشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اگه جای شلوغ رفتی بله احتمال کرونا زیاد  اگه نه باز ببرش دکتر یه امپول بزنه استفراغش قطع شه بچ ...

نه نبردمش.دیه دفعه دیگم یه سال بود فک کنم استفراغش خوب نمیشد اخر امپول زد البته تب هم داست با اسهال.الا نمیدونم چرا فقط بالا میاره

مگه نمیگنن همراه اسهال و تب هس ثس چرا فقط بالا میاره بچم؟؟؟دارم دق میکنم

ایرادی نداره   این مریضی هزار نوع داره  بعضیا اصلا تب نمیکنن   دستگاه گوارش درگیر باشه خوب میشه ریه خطر ناکه  یکم طول میکشه از بدن بره بیرون   نگران نباش  غذای سنگین بهش نده  تا بدنش جا بیفته

مگه نمیگنن همراه اسهال و تب هس ثس چرا فقط بالا میاره بچم؟؟؟دارم دق میکنم

خوب عزیزم میگی هفته پیش یه بار تب کرده 

خوب برای بچه ها غالبا تبشون همون یه شبه چون فامیلا گرفته بودن بچه هاشون تبشون یه روز بوده 

اما کرونا گوارشی چون عوارض کمتری داره و به ریه اسیب نمیزنه در عوض طولانی تر خوب میشن 

ایشالله که کرونا نیست اصلا ولی حتما دکتر ببر 

زنگ بزن اون سامانه ای که اطلاعات کرونا رو میده 

نه نبردمش.دیه دفعه دیگم یه سال بود فک کنم استفراغش خوب نمیشد اخر امپول زد البته تب هم داست با اسهال. ...

الهی پس احتمالا رفلاکس داره