2777
2789
عنوان

عادتهای بدتون چیه؟؟

478 بازدید | 35 پست

من بشدت پرخرف وجزیی نگر ودلسوزم چیکارکنم؟؟یه عات دیگه ام اینه ک بیش ازحدبفکر اطرافیانمم ودلسوزشونم

چطور پرحرفی ام رو درمان کنم میخوام رفعش کنم ؟؟

وخدایی که به شدت کافیست_______۱۸ تیر ۹۹

کم گوی و گزیده گوی چون در😊

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم اینطوری بودم. کم کم خوب میشی. چون ببینی ناراحت کننده هستش برای دیگران. خودت تغییر میکنی

وای ۱۹سالمه هنوز درست نشدم شوهرمم از خودم بدتره

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

عادت بدم زود وابسته میشدم

حرف دیگران برام مهم بود

خداروشکر هر دو رو حذفش کردم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
کم گوی و گزیده گوی چون در😊

داده انددوگوش ویک زبان یعنی دوبشنوویکی بیش مگویی

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

به قول دوستام خیلی کلاس میزارم   ولی من خودم چیزی  حس نمیکنم  

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
اهان. من الان 35 سالمه. خیلی ساکت تر شدم..شاید چون شوهرم ساکت. نمیدونم 

احتمالا بخاطر اینه که شوهرت ساکته ولی من وقتی شوهرم از خودم بدتره فک نکنم به این راحتیا درست شم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏