2777
2789
عنوان

مخاستم شوهرمو سوپرایز کنم نشد😭😭

587 بازدید | 13 پست

فردا سالگرد عروسیمونه چون جمعس شوهرم خونس مخاستم امروز سوپرایزش کنم ک ازشانس من الان زنگ زدن فردا تعطیله.ن میشه فردا گرف ن امروز😭😭😭حالا چکارکنم.اصلا شانس ندارم.روز عروسیم داییم مرد خراب کرد روزمو.اینم از سرکار نرفتنش😭کلی برنامه داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستش دنبال نخود سیا شب ک خوابه کارای اصلیتو‌انحام بده صبحم ک رفت بیرون سریع خونه رو اماده کن وقتی اومد غافلگیربشه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

من که نفهمیدم چی گفتی‌

فردا جمعه است تعطیله چرا باید زنگ بزنن بگن تعطیله؟

امروز پنج شنبه است چرا نمیتونی بگیری؟ چون نمیره سرکار؟ توکه بالا گفتی فردا تعطیله نمیره

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

اسی جاااااان.تبریک میگم منم فردا سالگرد ازدواجمونه.شوهرم از دهنش دررفت که میخاد غافلگیرم کنه🤪🤪🤪🤪

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

خوب اگه میتونی با خواهر یا مادر همسرت هماهنگ کن که اونا معطلش کنن تا شما به کارهات برسی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
وای تبریک میگم منم ۱۶ابان ینی فردا سالگرد عروسیمه....شوهرممم سرکاره نمیادش ...شماچجور خاستی سوپرایز ...

تزعین خونه ومیز.کیک .برف شادی😂😂لامصب نرفت سرکار.هیچ ازدوستاش جواب پیاماموندادن.مخاستم بگم بیاببرین سرگرمش کنین

تزعین خونه ومیز.کیک .برف شادی😂😂لامصب نرفت سرکار.هیچ ازدوستاش جواب پیاماموندادن.مخاستم بگم بیاببرین ...

خب خودت بهش بگو برو مغازه ی کم خرید دارم خرید بهش بده بعد تو این تایم خونه رو بچین دیگه