2777
2789

................

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی واضح تر بگو 

ما گاهی ی سختی هایی میکشیم    ولی به خاطر اشتباه خودمون  نیست 

مثال میزنم   یه بچه   پول نداره        سختی میکشه    مقصر کیه ؟ اون بچه  ؟  نه   پدر و مادر اون بچه 

اون کسی ک مسول  نون اوری خانه است 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
توضیح لطفا 

چ بگویم     نگفته م پیداست 

الان اکثر جوونا خصوصا دخترا  بی پولن      ایا مقصرن ؟  ایا مقصرن که خانواده شون پول نداره ؟  نه 

بله  میتونه امتحان باشه. مرد میدان عمل اینجاها مشخص میشه

خودم از دسته ادمایی هستم که همیشه نیمه پر لیوان رو میبینن   ولی بعضی وقتا لیوانی نیست ک نیمه پرشو ببینم  اون لیوانه شکسته 

کاش  ادمی نبودم ک همه چیو تو دلش نگه میداره    کاش 

ما گاهی ی سختی هایی میکشیم    ولی به خاطر اشتباه خودمون  نیست  مثال میزنم   ...

اره   

من که میگم کودکی بچه زیاد مهم  نیست 

بزرگسالیشه که خیلی مهمه 

ولییییی خانواده ها اکثرا کوتاهی میکنن .

مثلا دختر رو با خواسته خودشون شوهر میدن نمیرن تحقیق درست و حسابی و ....   دخترشونو بدبخت میکنن 

مثلا بچشون ارزوشه بره ادامه تحصیل بده پدرو مادر نمیزارن و میکن تحصیل چیه ؟ 

یا بچه در بزرگسالی نیاز به دوست داره رفت و امد با دوستاش وبیرون رفتن و تفریح داره  اما خانواده ها نمیزارن و میکن وای مردم چی میگن ؟ :(  تو حق نداری اینارو داشته باشی  وگرنه بدبخت میشی ( اینارو زیاد دیدم من) 

:(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خودم از دسته ادمایی هستم که همیشه نیمه پر لیوان رو میبینن   ولی بعضی وقتا لیوانی نیست ک نیمه پر ...

مگر چی شده؟!

خیلی مهم نیستش ،

فقط خدا خدا خدا

به هر حال زیبایی یه نعمتی هستش که بعضیا بیشتر دارن و بعضیها کمتر ...

اره    من که میگم کودکی بچه زیاد مهم  نیست  بزرگسالیشه که خیلی مهمه  ولی ...

منظورم از بچه    ادم کم سن و سال نبود   کلی گفتم     دقیقا موافقم با حرفتون

مگر چی شده؟! خیلی مهم نیستش ، فقط خدا خدا خدا به هر حال زیبایی یه نعمتی هستش که بعضیا بیشتر دا ...

چیکار به زیبایی دارم جانم   

انقدر دغدغه هست ک زیبایی مهم نیست برام