2777
2789

این همه برای رابطه ام تلاش کردم از ابرو و عمر و جونم مایه گذاشتم براش

حالا ب هزار دلیل مسخره داره عذابم میده

من ملاکم این بود مشروب و دودی نباشه همسرم..بهشم گفتم ، قبول کرده بود الان عقده شده براش و بخاطر این اشغالا خونمو کرده تو شیشه ک اره من شراب و دود مصرف میکنم تو هم باید از مردت حساب ببری😂😭 بخاطر خانوادهش یکبار تا دم مرگ رفتم چون حسابی پشتشون در اومد اما بازم طرف اوناس... توجه و محبتشم ک هیچه

من خاک بر سر چرا موندم باهاش؟؟ امشب گفتم دیگه جدا بشیم و تمام اما میدونم عین احمقا چون دوسش دارم برمیگردم بهش

بیاید دعوام کنید .... اصلا دعام کنید..یا ادم بشه یا گورشو گم کنه بره تا منم نرم سمتش😿

خیلی نامرده😭من انقدر سختی کشیدم براش و انتظار کشیدم الان جوابم رو با دیو بودنش داده ای خدا😔

انشالا ك هر چي صلاح و مصلحته واست پيش بياد عزيزم

اميدوارم مشكلت به بهترين شكل و نحو حل بشه🙂

انشالا

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

عقده ی مشروب؟ 

مشروبم عقده ای شدن داره؟ 

عجب

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزا هر کاری دلش میخاد بکنه 

خریدتو سر موقع بکن حالتو بکن کیفتو بکن 

اخرش خسته میشه 

بی تفاوت باشی خسته میشه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

دقیقا مثل دعوا من و شوهرم اونم میگفت مشروب میخورم 

دو روز محرومش کردم گفتم برو بخور ولی دیگه حق نداری طرف من بیای چون نجسی به غلط کردن افتاد قسم خورد دیگه نخوره 

چون گفتم فردا صبح میرم دادگاه 

زندگی نمیکنم باهات مهریه هم نمیخوام با مشروب خور جماعت یه جا نمیمونم 

بترسونش

خدا کمکت کنه عزیزم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
دقیقا مثل دعوا من و شوهرم اونم میگفت مشروب میخورم  دو روز محرومش کردم گفتم برو بخور ولی دیگه ح ...

اصلا واسش مهم نیس

امشبم گفنم میرم تو برو پی تفریحاتت ، برگشته میگه چیه همه میخورن تو املی فلانی...

واسه این داره میگی چکار کنم تا دعوا میشه میگه مشروب آزاده منم میخورم حق نداری اعتراض کنی

خب اگ خط قرمزته نباید ردش کنه! 

مخصوصا اینکه اولش با هم توافق کردین! 

بالاخره اون از بین شما و عیش و نوش شما رو انتخاب کرده 

اگه ب همین راحتی بخواد انتخابش رو تغییر بده...

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

شوهر شما توی سایت کاربری دارن؟ 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47