2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خانمای تحلیلگر سایت میگن نهههه ترامپ رای میاره 

من نمیدونم چرا ول نمیکنن اصرار دارن ترامپ رای میاره🤔

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

جدا باورم نمیشه من مطمئنم ترامپ رای میاره😂

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

به حال ما هيچ فرقي نداره

فقط موندم به اونايي كه دعا ميكردن ترامپ بشه چون عقيده اشون اين بود كه فقط ترامپ ميتونه جلوي دولت ما بايسته

نه كه توي اين ٤سال خيلي به نفع مردم ايران شد

والله همه چي بدتر شد 

اگه ترامپ بشه ديگه جنگ ميشه دودش هم تو چشم ما مردم بدبخت ميره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
مردم ایران همه میگن ترامپ میاره هنوز باور نمیکنن😂😂

چون تو ایران غیر ممکنه رییس جمهور دو دورشو کامل نکنه

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    
به حال ما هيچ فرقي نداره فقط موندم به اونايي كه دعا ميكردن ترامپ بشه چون عقيده اشون اين بود كه فقط ...

منم که میگن ترامپ نمیپذیره قدرت رو واگذار کنه شاید کشورشون جنگ داخلی بشه

مردم ایران همه میگن ترامپ میاره هنوز باور نمیکنن😂😂

ترامپ عین یک رئیس وحشتناکه که جرات نداریم برخلافش حرف بزنیم واسه همین میگیم آره حتما میاد بالا در حالی که از درون دعا واسه نابودیش میکنیم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗