2777
2789
عنوان

کیا امشب با شوهراشون دعوا کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 191 پست
من حالم بد

اگه دوست داری بگو چی شده

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بیشتر دعواهامون سر بچه هاست مثل امشب!. اخلاقش یجوریه با پسرم ک دوسالشه بازی میکنه ب دخترم ک میرسه ...

عزیزم بابا ها ک اکثرا طرف دختراشون هستن 

بمیرم دخترا هم بابایی هستن گناه دخترت براش ی کادو بگیر از دلش در بیار 

ما بیشتر دعواهامون سر بچه هاست مثل امشب!. اخلاقش یجوریه با پسرم ک دوسالشه بازی میکنه ب دخترم ک میرسه ...

واقعن متاسفم واس مردای اهل جاهلیت بچه دو ساله چی حالشه آخه باید به دخترتون محل کنه بیشتر متاسفم براش    دست من بود زنده نبود ببخشید دیگ کنترلمو ازدست دادم از تبعیض بین دختر پسر متنفرم

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
من قبلا خیلی بهش گیر میدادم ولی جدیدا میبینم خیلی تحت فشاره بیچاره از صبح تا شب دنبا ل پول درآوردن گ ...

پس نتیجه میگیریم خودت بیشتر مقصر بودی

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
یه شوهر هم نداریم دعوا کنیم باهاش سرمون گرم شه    

ای گفتیییییی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

دختر خیلی دلسوز میشه شوهرم سرش درد میکرد دخترم ۴ سالشه میگف من شام نمیخورم بابام مریض بغض کرده بود الانم گفت بابام مریضه مامان من میرم پیشش بخوابم

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ میده من مطمئنم😍
ن عزیزم ناراحت واسه چی خوشحال هم میشم ک زندگی آرومی دارین. ❤

ب نظرم اگه یکم مدیریت کنی میتونی زندگی اروم و بی دغدغه ای داشته باشی

لطفا هیچوقت پیش بچه هات با شوهرت دعوا نیفت اگرم کار اشتباهی انجام داده حداقل جلو اونا نگو

هیچ پدری بین بچه ها فرق نمیذاره خب پسرتون کوچیکه و مصلما ب توجه بیشتری نیاز داره 

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
عزیزم بابا ها ک اکثرا طرف دختراشون هستن  بمیرم دخترا هم بابایی هستن گناه دخترت براش ی کادو بگی ...

عصر رفتم واسش ی لاک خریدم ۲۰ تومن شد شوهرم میخواست کله امو بکنه دیگه جرات نمیکنم برم چیزی بخرم. البته بعدش دعوا شدا

صدبار هم بهش گفتم اینجوری نکن این دختره تو روحیه اش اثر میزاره ولی حالیش نیس.