2777
2789
عنوان

کیا امشب با شوهراشون دعوا کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 191 پست
اگه دوست داری بگو چی شده

سر بچه.پسرمو از شیر گرفتم سه روز امشب هر کاری کردم شام نخورد خودشو با دوغ و ماست سیر کرد رفتم براش سیب زمینی سرخ کردم بازم نخورد منم قاطی کردم اونم قاطی کرد سر من البته با عرض معذرت من دیروز قرص اورزانسی خوردم وقتی اون بی صاحب و میخورم کلا اخلاقم سگ میشه ولی بدم اومد گفت مثلا اومدم دو ساعت تو خونه اسایش داشته باشم اونم تو نمیذاری.بعد کلا خدا نکنه من حالم خوب نباشه اعصابم بهم ریخته باشه اون روز تر از من میره تو قیافه ک کم نیاره متنفرم از این اخلاقش ک همیشه حق با خودشه.الانم مثل خرس داره خرو پف میکنه

من عقدم...دیروز روز عیدی وتعطیلی،سر خونه خریدن یه بحث کوچولو کردیم بعدش برگشت بمن گفت تو کاری نداشته ...

ببخشید که اینو میگم ولی من با حرف شوهرت حال کردم. بخدا شوهر من یه بی عرضه ایه که دومی نداره . برای خرید کوچکترین چیز یا هر معامله ای منو میندازه وسط گود. بارها شده بهش گفتم زشته من برم با صد تا مرد سبیل کلفت دهن به دهن بشم ولی براش مهم نیست .

حسرت به دلم موند یکبار بهم بگه تو خودت رو دخالت نده . همیشه از اول تا اخر باید بار همه چیز روی دوش من باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما بحث کردیم یهو انگار باد گرفتش یه بچه کلاس اولی دارم باردارم هستم معده درد شدید دارم کارهای خونه پخت و پز تمیز کاری همش رو دوش خودمه بعد وقتی از کار میاد مثل مهمون میمونه میشینه تا همه کارا را واسش بکنی تازه بعدم مبگه  چکار میکنی اصلا هیچ کاری نمیکنی بحثمون شد بخدا ساعت ۸ صبح که پامیشم تا پنج و شش دستم بنده کلاس انلاین و توضیح دادن تمرین و تکرار و تکلیف بچه هستم اصلا زبونم کم میاره بعد بی چشم و رو هم هست 

واقعن متاسفم واس مردای اهل جاهلیت بچه دو ساله چی حالشه آخه باید به دخترتون محل کنه بیشتر متاسفم براش ...

میدونم ک بچه ها براش فرقی ندارن ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه صدبار بهش گفتم اگه قراره بازی کنی با دوتاشون هم زمان بازی کن یا اصلا با هیچکدوم بازی نکن. حالیش نمیشه. میگه کوچیکه جیغ میزنه حوصله جیغ جیغا شو ندارم بازی میکنم ک صداش نیاد☹

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

ما دعوا نکردیم ولی قهریم حالم ازش بهم میخوره ان شاالله هرچی ادم خیانتکار و چشم هیزه از رو زمین برداشته بشه...دیشب رفتیم مغازه برا پسرم کاپشن بخریم فروشنده یه تیپپپ جلففف زده بود بلوز شلوار پوشیده بود شلوارشم ۸۰ یه لحظه دیدم شوهر خاکبرسرم داره ب پاهاش نگاه میکنه کلی دعواش کردم دیشب تاحالام قهرم حااالم ازش بهم میخوره خدا لعنتش کنه اشغال کثافت

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
ما بحث کردیم یهو انگار باد گرفتش یه بچه کلاس اولی دارم باردارم هستم معده درد شدید دارم کارهای خونه پ ...

حرص نخور عزیزم بارداری فندقت گناه داره اون یکی گلت هو اذیت میشه جر و بحث شما رو میبینه بیشتر مردا همینن بی خیال 

دختر خیلی دلسوز میشه شوهرم سرش درد میکرد دخترم ۴ سالشه میگف من شام نمیخورم بابام مریض بغض کرده بود ا ...

آخییی عزیزم. دختر منم خیلی دل نازکه هر وقت اینجوری میشه میگه من دیگه با بابا حرف نمیزنم، صبح خودش زودتر میره پیش باباش میگه گناه داره غصه اش میشه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ب نظرم اگه یکم مدیریت کنی میتونی زندگی اروم و بی دغدغه ای داشته باشی لطفا هیچوقت پیش بچه هات با شوه ...

ولی ب نظر من دخترم ب توجه بیشتری احتیاج داره. پسرم ک کوچیکه و سرش نمیشه ولی دخترم الان بیشتر ب محبت احتیاج داره. بعدشم وقتی میبینم داره ب دخترم دری وری میگه و نفرینش میکنه و اون اشک میریزه دلم طاقت نمیاره دلم میخواد بزنم دندوناش بریزه تو دهنش ک دخترمو نفرین میکنه😭

میدونم ک بچه ها براش فرقی ندارن ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه صدبار بهش گفتم اگه قراره بازی کنی با د ...

خب بی مورده حرفش اگ میخاد جیغش در نیاد دخترتونم راه بده بازی  خیلی ناراحت شدم فرشته چ گناهی داره آخه ..... میبینید دختر ناراحت میشه شمام با دخترتون بازی کنید برید اتاق نقاشی کنید خلاصه هواسشو پرت کنید

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
حرص نخور عزیزم بارداری فندقت گناه داره اون یکی گلت هو اذیت میشه جر و بحث شما رو میبینه بیشتر مردا هم ...

اصلا چیزیمون نبود یهو نشست رو مبل مثل مادر مرده ها منم یه کاسه تخمه اوردم بخوریم باهم گفت نمیخوام و شروع کرد منم خیلی حساس ودل نازکم جلوش کم نمیارم ولی تو خلوت ساعتها گریه میکنم بهش گفتم یه روز میگذارمت و میرم تا مسولیت همه چی گرونت باشه تا بفهمی بود و نبودم چه فرقی داره

ولی ب نظر من دخترم ب توجه بیشتری احتیاج داره. پسرم ک کوچیکه و سرش نمیشه ولی دخترم الان بیشتر ب محبت ...

واقعن پدرشه🙄والا بیشتر به ناپدری میمونه..ببخشا    مثل این پیجای اینساس دقیقن کاراش

سر بچه.پسرمو از شیر گرفتم سه روز امشب هر کاری کردم شام نخورد خودشو با دوغ و ماست سیر کرد رفتم براش س ...

دقیقا مثل شوهر من زودتر باد میکنه ک کسی چیزی بهش نگه. بهش میگم بخدا من هر روز از صبح تا شب با این دوتا تنهام اصلا اینجوری نمیشه این تویی ک دعوا میندازی بین بچه ها بهش بر میخوره!!!!

ببخشید که اینو میگم ولی من با حرف شوهرت حال کردم. بخدا شوهر من یه بی عرضه ایه که دومی نداره . برای خ ...

همدردیم. شوهر من ی کیلو سیب زمینی هم بلد نیس بخره دیگه معامله ک بماااند!

ولی ب نظر من دخترم ب توجه بیشتری احتیاج داره. پسرم ک کوچیکه و سرش نمیشه ولی دخترم الان بیشتر ب محبت ...

واقعن پدرشه🙄والا بیشتر به ناپدری میمونه..ببخشا    مثل این پیجای اینساس دقیقن کاراش