2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

البته نطر شخصیمه ولی بازارکارش کمه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
چرا؟پرستاری و اتاق عملم اورده ولی از هرکسی پرسیدیم گفت همون علوم ازمایشگاهی بهتره

از کی پرسیدین؟

طرف سر رشته نداشته لابد

من یکی از فامیلای نزدیک دکترای ازمایشگاه داره و ازمایشگاه خصوصی داره ،حتی اونم میگه الان دیگه ازمایشگاه رشته خوبی نیس

و البته از نظر بازارکار پرستاری و مامایی بهتر از بقیه پیراپزشکی ها هستن (البته رشته های پروانه دار مثل بینایی و شنوایی و تغذیه و پروتز دندان و... پیراپزشکی حساب نمیشن و خیلی بهتر از پیراپزشکی ها هستن)

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
عاااالیه  بین رشته های پیراپزشکی جزو تاپ ترینه

چرا اطلاعات غلط میدین؟

بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟

از لحاظ رتبه کنکور که از بقیه سطحش پایین تره

از لحاظ بازار کار هم همینطور

الان اگ پرستاری بود سریع جذب میشد علوم ازمایشگاهی فقط میتونه بره تو ازمایشگاهی جایی

مسالش جذب شدن و حقوق گرفتن و اینا نیس بیشتر میخواد از این طریق ب پزشکی برسه شایدم بعد کارشناسی مهاجرت کنه