از ۱۷ سالگی عاشقانه کسی رو دوست داشتم خیلی غرورم رو له کرد.
حتی بهش میگفتم من صورت گرد هم خوشم نمیاد قهر می کرد میرفت.
اخرین بار دیگه جوابش رو هم ندادم گفت ازم متفری.
الان به شدت دلم تنگ شده براش از صب نشستم دارم به صفحه واتساپش نگاه میکنم
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشترین چیزی که تو این دنیا بهش رسیدم این که محبت زیادی واقعا ادمو میزنه حالا هر کی هر چی هم باشه بنظرم خیلی بهش توجه نشون میدادین و همین باعث چنین رفتارهایی شده اگه جدا شدین خب سعی کن وقتتو به خوبی بگزرونی و خودتو سرگرم کنی که کمتر بهش فکر کنی اگه هم قهری و میدونیمقصر نیستی به هیچ عنوان پیشقدم اشتی نشو چون ایطو بیشتر فاصله میگیره
بیشترین چیزی که تو این دنیا بهش رسیدم این که محبت زیادی واقعا ادمو میزنه حالا هر کی هر چی هم باشه بن ...
تموم شده.
واقعا دلم میخواد پیام بدم ولی میدونم میره.
منو از اولم نمیخواست.
[QUOTE=162764136]تموم شده. واقعا دلم میخواد پیام بدم ولی میدونم میره. خیلی خوب درک میکنم حالتو چون خودمم تو این حال بودم فقط خدا روشکرمن خیلیزود به خودم اومدم و بلند شدم وقتمو با کارهایی که علاقه داشتم پر کردم مشروع کردم به رژیم گرفتن و لاغر شدن کتاب خوندن وقتی اون دید که بهش نیازی ندارم و بدونش روزام داره میگزره اومد به خواهش ولی واقعا دیگه نیازش نداشتم