بچه ها کسی شده تا روز ۴۱ بی بی چک نشون نده؟؟؟ یا خیلی کمرنگ دیده بشه؟ من یه بار باردار شدم روز ۳۸ قشنگ پررنگ بود ولی الان روز ۴۱ و بی بی چک خیلی کمرنگ،
راستی پریودام نامنظم هستش ۳۸ روزه تا ۴۳ روز هم شده پریود نشم، کیست هم ندارم😶😕
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا ۲۰ روز تأخیر نه بی بی چک مثبت میشه و نه آزمایش خون نشون میده، قشنگ ویار داشتم ولی نشون نمیداد 😅
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
در کل ۳۸ روزه پریود میشم ولی ایندفعه تا ۴۱ روز هیچ خبری نیستش، صبح بی بی چک وندفو گذاشتم بعد ۸ دقیقه خیلی کمرنگ مشخص شد ولی روش نوشته بود تا ۳ دقیقه جواب صحیحه