2777
2789

ازالان استرس گرفتم.شوهرم یادش نیس مخام سوپرایزش کنم باید صب زود بیدارشم خودم کیک بپزم.ژله درست کنم.میز تزعین کنم با شمع وبادکنک😍😍😍بچه ها بنظرتون ظرف میوه هم اماده کنم،؟؟یالازم نیس؟؟؟؟چ میوه ای،؟هم اینک بنظرتون برف شادی هم بخرم وقتی درو باز کرد بزنم😂😂😂😂بجز اینا واسه روی میز دیگ چی لازمه.اگ شما قبلا میز ازتزعین کردین عکس دارین بفرستین ببینم یادبگیرم

شما خودت هلویی 😜😂😍

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

اخی😍😍مبارک باشه

کیک و ژله که عالیه،میوه هم بزار

چیپس و پفک و پف فیل،،

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شمع بزار و بادکنک قرمز

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

لباس سسکی فراموش نشه😂😂حتما قرمز باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

اره اره همه اینا که گفتی و انجام بده یه آرایش خفن کن موهات و خوشگل درست کن آهنگ بزار یه لباس خیلی نازم بپوش 🤩🤩🤩

مبارکه عزیزم بمونید واسه هم🤩🤩🤩💙💙💙

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

ی شب رویایی براش بساز 

بزا همیشع یادش بمونه هم کارتو هم سالگردتونو

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
لباس سسکی فراموش نشه😂😂حتما قرمز باشه

خلبانی ملوانی باشه دیگه عالیه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍