2777
2789
عنوان

حالا که باشگاه نمی تونیم بریم

85 بازدید | 14 پست

دوستان شما داخل خونه ورزش می کنین ؟ چه جوری ؟ پیجی چیزی نیست که من جلسه تمرین ورزشی دانلود کنم و باهاش تمرین کنم  تو خونه. منظور جلسات تمرین واقعی نه مثلا در حد پنج دقیقه . یه جلسه کامل یک ساعته مثلا  . ممنونم از جواباتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دمبل و کش بدنسازی و حلقه هرروز ورزش میکنم

روزی یکساعت هم پیاده روی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من که پیاده روی میرم‌تو پارک‌میدوم‌ خیلی هستن‌مت میارن ورزش میکنن از یوتیوپ دانلود ‌کن‌من از یوتبوپ ...

تمرین یکساعته هست ؟ اخه ده دقیقه و اینا فایده نداره . من میخوام عین مربی باشگاه باشه  و دانلود کنم و با تی وی ببینم که حس باشگاه رو داشته باشم . چون تنبلم تو این چیزا متاسفانه 

حلقه رو راضی هستین . کمردرد ندارین ؟

اره راضیم

نه خدارشکر. روزی ی ربع بیشتر نمیزنم ک اذیت نشم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چرا باشگاه نمی شه رفت .والا محیط باشگاه تمیز همه هم رعایت می کنند .من نمی دونم ملت همش تو کوچه وخیاب ...

نه من کلا جایی نمیرم اخه .‌اخه باشگاه  یه محیط بسته هست و اینکه تماست با تاتمی هست و هم اینکه هم تایم خانومها هست هم اقایون .‌و افراد زیادی میان مثلا .بخاطر همین میترسم ‌

تمرین یکساعته هست ؟ اخه ده دقیقه و اینا فایده نداره . من میخوام عین مربی باشگاه باشه  و ...

اره من تابم‌۲۰ دقیقه ش دانلوو کردم‌چون‌صبح پیاده روی میرم ۲۰ دقیقه عصرا نرمش میکنم

daily routine for weight lossمن اینو گرفتم تو سرچ کن‌چیزی میخوای مثلا فیتنس پیلاتس یوگا اروبیک بعد تایم نوشنه و ترتبب  هم داره از سخت به اسان